Ny header

Suttit o hållt på med en ny header nu. Vilken ska jag ha? Givetvis gör jag om utseendet på bloggen med vartefter jag lägger in den nya headern. Men som sagt, vilken?

1.



2.


3.



HJÄLP!!!

Lovers in Japan

Jag vill bara var där igen. 3 delar ifrån Lovers In Japan ifrån Globen 18/9. Synd att människan som filmade detta inte gjorde det hela låten i genom. Men iallafall. Orkar ni inte kolla på alla, rekomenderar jag 2 eller 3. Det är där det händer.
Jag vill bara vara där igen 



första delen


 
andra delen




tredje delen



Lovers, keep on the road your on
Runners, until the race is run
Soldiers, you've got to soldier on
Sometimes even right is wrong

They are turning my head out
To see what I'm all about
Keeping my head down
To see what it feels like now
But I have no doubt
One day, were gonna get out

Tonight, maybe we're gonna run
Dreaming of the Osaka sun
Ohh, ohh, ohhh
Dreaming of when the morning comes

They are turning my head out
To see what I'm all about
Keeping my head down
To see what it feels like now
But I have no doubt
One day, the sun will come out
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Fredag

Jag låter förmodligen som världens gnällkärring... men alltså. Regn...!! Vem har kommit på detta jävla skit? Usch jag htar regn och blir på dåligt humör av regn.
Så det så.

Torsdag kväll

Hemma igen efter en heldag i stallet. Distriktarna kom vid kvart över 12, så jag var i stallet redan vid 11. Gick bra med vacc men FYFAN vad dyra distriktarna är. 1000kr för influensa + botulism. Helt sjukt! När jag hade Andren ute till Skutt för 3 veckor sedan så kostade stelkramp, influensa och botulism 500kr. Märkbar skillnad. Det kostar lixom nästan 500kr  för dem att bara ta sig ut till stallet och det är ju inte ens långt- Andren åker ju fasan ifrån västervik! Jaja... sånt är livet med hästar. Tur att man har dem eg.
Fö ett jävla piss&skit väder i dag, från kl 1, så tog in hästarna redan vid halv 3 då det verkligen inte såg skönt ut att vara ute i regnet. Satt i stallet och pluggade + läste min bok i hopp om att det skulle sluta regna... men icke. Det är sånna dagar som får en att verkligen sakna ett ridhus. Jag hade verkligen nada lust att sätta mig och rida på banan i pissregn så Skutt fick vila, tror inte han heller hade uppskattat det. Strass vila var ju redan inplanerad, så det var ju lite skönt för mitt samvete ändå ;) Imorgpn har Malena Skutt och Strass ska få gå på banan.

Sitter nu och väntar på att Emil ska komma hit. Jag är ensam för Pappsen är på något möte på golfklubben.
Nu ska jag göra saft för att jag är törstig.
Puss&Kram hela dan,
/Bella

Torsdag fm

Det är roligt att vakna runt 7 varje morgon när man har lov UTAN att kunna somna om...! Idag vaknade jag kvart över 7, pigg som satan, låg dock jvar i sängen till 8 för jag tyckte att det kändes onödigt att gå upp. Insläpp i stallet idag, Strass ska vila och Skutt ska gå på banan. Veterinären kommer och ska vaccinera Strass idag dessutom. Vet inte när än, men jag hoppas att det inte blir så tidigt för jag skulle behöva plugga lite idag med.

Igår var jag och fikade på Världens bar med Emelie och Elin ifrån min förra klass. Väldigt kul var det, jätte trevligt och mysigt. Rolig att träffas igen tycker jag. Det händer ju inte allt för ofta att man gör sådan nu för tiden. Man pratar om det när man stöter på varandra, men det blir aldrig lixom av. Men så igår. Ja... det var så kul :)

Lovet snart slut, endast 4 dagar sen måste man till skolan igen. Det går så fort!!!

Puss&Kram hela dan.

Jaja...

Det var lätt fixat ... ;)
Nu är alla inlägg med helvetica igen.


Varför

Jag undrar varför vissa av mina inlägg blir skrivet med IMPACT och dem andra med Helvetica ? Nä... Jag förstår inte...


Tisdag

Det är inget roligt att vakna till ljudet av spöregn och sedan inse att hela dagen kommer att se ut på det viset. Regn, jag HATAR regn. Det har regnat konstant sedan jag vaknade vid halv 8. Otroligt! Käns inge roligt att åka till stallet och rida i regn, sen stackars hästarna med att få vara ute i spöregnet. Visst dem har ju täcken men det är ändå inget skönt med regn. Regn är ett ont ting.

F.ö på mitt lov ska jag inte göra något speciellt, imorgon ska jag gå och fika med ett par gamla klasskompisar på världens bar, det enda inplanerade för mig.  Trodde att jag skulle jobbat med, fast så blev det visst inte, synd för lite extra pengar är alltid bra. På söndag ska vi åka till Sharpman och prova ut sadel till Strass. Sedan är veckan slut och skolan börjar igen. Bara 5 veckor kvar till jullov då. Sedan en låååång vårtermin, sen STUDENTEN!!! :)

Nä, nu ska jag äta frukost.
Puss och Kram hela dan!


Måndag och lov

Första dagen på höstlovet, vilket känns riktigt nice. Varit en stalldag idag. Jag hade utsläppet så var där vid halv 9 och åkte sedan hem vid 5! Skutt och jag red ut i skogen och han var helt bäng :D Livet lekte enligt honom. SötSkrutt.
Strass däremot fick bli tömkörd på banan, riktigt fin stundtals i traven, galopp gav jag mig inte på så mkt då hon änsålänge har svårt att bära sig där samt samla sig ordentligt ännu, men det kommer det oxå. Vill inte rida på henne för mkt med sadeln då den inte alls ligger bra på henne. På söndag blir det Sharpman. Skulle ha åkt till Malins stall när sadel-Lasse kom dit, men pappa fick förhinder och kunde inte köra mig. Men Sharpman ska vara bra dem med har jag hört, de har iallafall jobbat upp sig de senaste åren. Förr hörde jag ganska mkt dåligt men nu förtiden hör jag bara bra och att folk varit nöjda :) Ska iaf bli riktigt skönt med en ordentlig sadel. Jag vill komma igång och hoppa NU!
Skutt fick hoppa ett litet sockerbitshinder igår och jag tror inte att vi två varit gladare på länge. Åh det var så kul. Skutt studsade och hade sig, han verkligen älskar det. <3

Nä, nu ska jag göra något vettigare än och sitta här :P
Puss och Kram hela dan/ Bella

Ett tag sen sist

Nu var det ett tag sen sist. Allt går jättebra med hästarna osv, riktigt roligt :) Strass red jag på banan häromdagen och det gick bara SÅ jävla bra. Nu har vi börjat förstå varandra lite bättre och lär oss ihop nu. I helgen ska jag hoppa lite smått tänkte jag. Även med Skutt :) Han har ju itne hoppat på hur länge som helst nu så det ska bli riktigt roligt. Han går bättre än någonsin nu. Det är så kul! :D Jag är så glad.
Nä, nu ska jag nog ta o vara med på lektionen med, haha!
Puss och kram!



Måste visa er en film jag såg på YOUTUBE. Ska man skratta eller gråta?


Måndag igen

Idag är det måndag och helgen är förbi igen.
Har haft en riktigt bra helg med bara stall, stall och stall :) Löshoppade Strass och det gick väl bra. Litepigg och spänd vilket visade sig i hoppningen med. Hon började passet med att hoppa ut ur paddocken... och jag fick hjärtattack nästan. Men sen gick det bra. Lite mer rygg + jämnare framben skulle inte skada... men det kommer säket med rutinen.

Skutt och jag tog en supermysig barbacka tur ute i skogen och eftermiddagssolen <3 Vi träffade på 5 stycken Bambis som stod kanske 5 meter ifrån oss och bara tittade. Skutt och jag tittade tillbaka. Var ute nästen en timma :) Myyyys.

Nu skolan och GRAF.

Puss & Kram
//Bella

  


Lördag

Jag är så glad, gladast, lyckligast. Lyckligare än Lyckligast?
Ne, ni kan inte förstå men ååååh jag är så på moln.
Lite kort från idag då både Skutt och Strass rullade sig.
Imorgon ska vi löshoppa Strassan, det ska bli riktigt roligt.



Skutt


Strass

        


                                                                                 Nu väntar jag på Emil, vi ska gå på restaurang ikväll:) 
                                                                               Puss & Kram

2½ år

2 ½ år idag ♥
Kärlek i allra högsta grad
Jag är lycklig

Jag är hästägare på riktigt

Idag har vi hämtat Strass och jag är nu hästägare för första gången på riktigt, jag står som ägare i beviset och passet och på BLUP (snart iaf;) ) oc på köpet fick jag dessutom en jävligt snygg häst :)
 Det har gått jättebra idag med Strass. Hon gick snällt in i transporten och stog still hela vägen, sen när vi kom till stallet fick hon gå in i sin nyströdda box och hon började genast tugga på höet som låg däri. Hon har varit lugn hela dagen och endast härsat upp sig när jag gick ut och longerade Skutt, men det gav med sig efter ca 2 min sa dem som var i stallet.
Jag släppte även ihop Strass och Skutt och dem gick inte många millimeter ifrån varandra. Det verkar som om dem redan hittat varandra och är bästa vänner, vilket känns skönt det med. Inte så kul att ha två hästar som hatar varandra menar jag. Borstade Strassi i ca 40 min o myste o lite sånt. Annars så har boxdörren stått öppen hela eftermiddagen och hon har inte ens försökt att gå ut, hon stannade snällt därinne, precis som om hon visste :)
Ägaren Annette var jätteledsen när vi åkte och så gav hon oss en present, en söt klarblå grimma med morötter och äpplen på, hon tyckte den passade Strass. Och jag blev så otroligt glad, det känns så löjligt men det värmde... enda in i hjärtat faktiskt.
Ååååh, allt käns så jävla bra och skönt.
Can't wait until tomorrow<3


Puss&Kram










 

Oh, how i love them

Titta bara ♥



Måndag igen

Idag var jag i skolan väldigt tidigt, kvart över 7 närmare bestämt! Jo, då undrar väl alla varöfr jag var så jävla tidigt i skolan, börjar ju inte fören 20 över 8! Joo... för att min kära lilla pojkvän för det första bor mitt ute i skogen, och för det andra börjar jobba tidigt. Jag tog bussen 20 över 6 därifrån och var som sagt tidiiiiigt i skolan. Så nu vet ni det! Det ska bli sköööööönt och få dedäär jäkla körkortet så man kan sova lite extra länge, även om jag inte är speciellt morgontrött. Men 7 i skolan... ? Ja, jag tror ni fattar.

Imorgon hämtar vi Strass, hoppas jag :D Jag vill sätta igång nu nu nu med henne, träna och tävla... allt som jag vill göra. Skutt ska få hoppa lite gran om några veckor tänkte jag, ska bara rida igång honom lite mer först. Idag ska vi ut o klättra i skogen! :)  Hoppas på finfint väder, precis som i går... för det var underbart! Tyvärr ser det väl inte så ljust ut för det. Fotade Skutti lite igår med;

        

Plutt<3


                                                                                                                                                                    Puss  & Kram hela dan :)

Lördag

Dagarna går fort som fan. Idag ska jag med mamma på någon konsert hon så gärna ville gå på med Gunilla Backman. Mamma älskar henne! Så man får väl stätta upp :) Vet att mamma blir glad och uppskattar sånt.

Idag har Malena varit ute o ridit på Skutt, det gick väldigt bra! Så nu hoppas jag att hon o hennes sambo snart hittar ett jobb så de kan stanna kvar här i stan. Hon är en sån som jag känner mig trygg med att lämna bort Skutt till :) Käns väldigt bra med andra ord. :)

Jag får ryck på bankerna som inte kan jobba på helger. De fördröjer mitt hästköp, dem jävlarna! :p I veckan hämtar jag Strass iaf. På tisdag hoppas jag! Trodde nog att det skulle bli idag eller imorgon, men icke. "Det handlar om så mycket pengar så dem kan vi inte föra över en helgdag" bla bla bla ....

Hej för nu :)

Hej igen

Nu har jag inte skrivit på några dagar, men här har ni mig igen :D
Mycket som händer just nu, Skutt har blivit friskförklarad så äntligen kan jag börja rida igen! Grymt nice. Strass skulle kommit idag, men efter strul med banker o pengar mm så blev det ej idag då ägaren inte vill släppa henne fören den dagen pengarna finns på kontot, vilket kan ta flera dagar när man inte har samma bank... Suck, men men. Jag hoppas på helgen helt klart.

Våran skitsnygga Paddexridbana är nu klar så jag tog ett litet mjukgörande pass på Skutti där idag, ca 25 min i bara skritt o trav. Den var snygg att rida i o det kändes bra :D Skutt var rädd för staketet. Knashäst! Men lyckades iallafall någotsånär få honom i lägre stadig form, inte så lätt nu när han bara galopperat på typ lång tygel i 3 veckor! Jag är iallafall jävligt lycklig över att han är frisk nu ♥

Lycka kan köpas för pengar! - köp en häst.

God natt på er

Skolan

Så sitter man här i skolan igen utan att riktigt göra något. Idag har jag funderat sjukt mycket på vad jag ska göra för annons, men tro att jag kom på nått? Ne... Letade bilder för olika förslag jag hade men inget passade. Tilslut har jag iallafall bestämt mig för att göra en jobbannons inför typ ett större projekt, söker en grafiker ;) Texten skriven idag, men inget annat gjort. Komigen för mig!

Har projektarbete idag men Malin är sjuk o jag är hjälplös för jag kan inte arbeta själv ;) skämt o sido... men vi har inte kommit igång ordentligt än för att bara kunna sätta oss ner o producera. Efter lovet är det tänkt att allt material ska vara samlat så vi kan sätta igång, det är mycket vi ska göra. Foldrar, annonser, flygblad, antagningsblanketter mm.mm.mm.mm. Hoppas det blir bra, det är ju trots allt på riktigt!

Hade kunnat åka ut till Strasse idag, men jag har insläpp i stallet + att jag inte skulle slutat fören 4 eg, sedan svenskaprov imorgon + ta hand om Skutt, så det hanns inte med. Men jag kommer att kunna rida ihjäl mig på henne sen när hon kommer hem. Kollat massa hästsidor o utrustning, jag har egentligen allt, men fasan, är ju så kul o köpa :D

Nä, nu måste jag kila.
Puss&Kram hela da'n.

Sadeltankar



Sadel tankar...
 Equipe Synergy


Equipe Expression


Globus Opal


Jacson Legano (fördelen är att Sadel-Lasse säljer Jacson-sadlar)




(eller så kan man ju drömma.... en BUTET)

Nån som har någon erfarenhet av dessa sadlar?


Varför?

Varför är det så att den nya designen inte syns här i skolan, men på alla andra ställen
Oj min skola måste vara konstig...

Helgen

Nu var då helgen slut igen, det går så sjukt fort hela tiden. Snart är det fasan lov :D
Inget speciellt gjort i helgen direkt, firade min födelsedag med släkten igår, fick massa pengar, presentkort, parfym mm.Sånt behövs alltid! Ska spara lite pengar nu så jag kan betala lite av min sadel själv, vågar knappt be mamma och pappa om mer pengar nu...eller på flera år!

Tanken var idag att vi skulle till Strass o rida + skriva papper m.m, men Annette(ägaren) var sjuk plus att det var skitväder så det blev framsjuktet tills på torsdag, o då hoppas jag även att jag kan få hem lilla Strassan :D Det skulle ju vara sjukt kul. Vill ha henne NU NU NU NU NU!!! Längtar grymt jävla mycket. Funderar lite på vad jag vill ha för sadel till henne... Det är inte lätt. Älskar ju min sadel som jag har nu till Skutt så det vore ju skitbra om den passade henne med, men det tror jag inte, hon är liiite bredare än honom. Ska ringa till sadelmakaren Lars Sundin så får han komma och passa ut en sadel till henne. Om min hoppsadel passar henne så tänker jag köpa en dressyrsadel, för om hoppsadeln passar både Strass o Skutt så lär ju dressyrsadeln med göra det. Det vore iallafall optimalt... o snällast för plånboken :D haha!

Ska straxt åka hem till pappsen nu. Skola imorgon igen.
Puss&Kram.
Ha det bra!

Nu vet jag...

Nu var jag vem jag ska jobba som hästskötare
åt sen i livet när jag ska jobba som hästskötare ( i nått år sådär) : 
Tony Andre Hansen!! För det drömde jag inatt
 att jag gjorde, och han var trevlig. Så nu har jag något att jobba emot , höhö. Wish me luck.

Hade glömt

... att jag var irriterad förut idag. Jo varför? För att jävla bitränade rektor gjort om vårat schema så det blir piss för mig + alla andra som har MUM istället för Historia. Har tidigare börjat halv 1 på torsdagar, men kommer nu att börja 8.10 - 9.20 sedan 3 timmar håltimma till halv 1 . Bara för att skit LarsT tycker att det är för långt på fredagar, dvs. 8- halv 10 rast 20 min 9.50-11.30. Så nu blir det sovmorgon på fredagar till 9.50
Nä usch, jag är så arg. Skit sämst dåligt. GAH! Kan dem inte tänka? O vad är det för fel på fredagspassen? Vi har ju för fan en rast på 20 min. Som vilka jävla lektioner som helst bara att det är samma lektion två gånger på rad.
Alltså, nae! Imorgon ska jag gå ner till skolledningen och KLAGA.
Fan alltså

Blivit DJUPT sårad nu

Okej, det var lixom inte riktiga läsare på min blogg, det var ju bara jag, för att jag ändrade designen och kollade på min egna massor. . fan!
Sara talade just om det för mig. Jävla Sara. Jag blev DJUPT sårad, titta bara nu.... nu


Torsdag

Precis hemkommen ifrån stallet. Hade utsläppet så att jag åkte med mamma när hon åkte till jobbet vid 7 i morse. Satt och tittade på Skutt när han åt frukost, han tyckte nog att jag var lite irriterande ett tag, men bara han fick äpplen blev han glad :D  Gjorde klart stallet och tog hand om Skutt, borstade mm så nu behöver jag egentligen inte åka dit i EM, men det gör jag nog ändå... efter att jag har varit på banken med mammi. Annars måste ju Skutt stå i sin box och inte ha något att göra enda ifrån halv 5 - halv 9 då det är matdags igen. Så lite pyssel till får han säkert idag!

Cyklade hem ifrån stallet med, det tycker jag var duktigt av mig. Det tog ca 15 min så det var bra! Nu ska jag gå in i duschen, börjar skolan halv 1 med endast en lektion= Religion. Skit tråkigt, för jag är inte ett DUGG intresserad av sånt... men men "det ingår i skolverkets planer" eller vad nu alla lärare säger. Det är ju bara att stå ut, om 3 veckor är det lov, sen är det inte långt kvar till jul... och efter det kommre jag inte att ha religion mera, för ons-tors-fre kommer jag att ha APU hela våren i stort sett. :D Det kommer bli bra.

Måste bara tillägga att det igår faktiskt var 84 läsare på min blogg, det tar sig ;) Men lite lite kommentarer. ;P Jag skriver väl iof inget intressant. Men vad ska man skriva om lixom, men än det jag skriver om?

Puss&Kram hela da'n.

Jag igen...

Sitter och kollar sadlar nu, för en sån måste jag ju ha :)
Kollade beg för att se vad som kan tänkas köpa.
Tänkte på en liten sak... " passar de flesta" , "passar alla typer av hästar" . Hur går det ihop sig? Alla hästar ser absolut inte likadana ut, det fungerar ju inte.
TOKIGT!

Fixar med bloggen

Håller på att fixa men det går mindre bra. Jag har MUM så egentligen borde jag väl jobba lite, men njaa... Jag orkar inte!
Bloggen f.ö är inte klar riktigt ännu, så att ni vet det. Jag har trots allt nästan 35 läsare om dagen nu! Det är en bedrift. Förr har jag bara haft ca 10. ;)
Nä, ikväll blir det mer fix!

Onsdag eftermiddag

...och jag har fortfarande inte slutat le. Det är så sjukt, jag ska få en till häst, hjälp. Jag är lyckligast. En till UNDERBAR häst dessutom, FIN häst, SNYGG häst, GRYM häst... ja ni fattar! Helt sinnes.Det allra bästa- det är ju på riktigt med, inte bara en dröm. Jag har haft häst i 6 år, men detta blir min första egna, ingen foderhäst som jag måste lämna tillbaka till en ägare som inte vill ha den, eller som jag inte kan skriva mig som ägare på stamtavlan.  Denna häst kommer jag inte att skiljas ifrån på bra länge, jag hoppas att jag ska ha henne i iallafall 10 år, beroende på hur livet ter sig. Jag har köpt mig en kamrat som kommer mig vara trogen så länge jag vill det. Sedan om jag förtjänar det är en annan sak... men ändå kommer jag hålla fast vid henne läänge länge. Jag gillar henne redan massor massor massor ♥

RSS 2.0