Torsdag 25 juni 2009

Förlåååååt.

Jag är helt urusel på att uppdatera nu men jag känner att jag inte orkar riktigt, har ingen skrivklåda... men jag gör det nu för att ni ska veta att jag lever :)
Jag har ju då börjat jobba på Carlsbecker för 1 ½ vecka sedan och det fungerar bra. Mycket att göra just nu men snart blir det nog lite lugnare igen.

Strass var och tävlade i helgen och var riktigt duktig. 0+0 i första, precis utanför plac och 0+3 i andra, 7e placering. Anledningen till att jag fick tidsfel i omh var för att dem höjde den 10 cm så det blev 1m. Jag tog det bara lite för lugnt, helt enkelt. Strass rev inte en bom på hela dagen och var så fokuserad och duktig att jag nästan var mållös. Riktigt fin alltså.
Nu har hon ffått sommarlov och går på bete. Rider just nu bara lite lugna turer i skogen och planerar att hon ska få vila helt en vecka innan vi sätter igång igen.

 


Lördag 13 juni 2009

Studentveckan är över...

...och jag är inte längre studerande utan anställd som fotograf/bildredigerare på ateljé Carlsbecker. Käns overkligt måste jag säga. Nästa gång någon frågar vad man gör så svarar man inte längre; "Jag går i trean på gymnasiet." Konstigt.
Hur som helst så hade jag en riktigt bra studentvecka med massa skoj ihop med klassen(iallafall halva, resten svek). Mycket skräpmat och sena nätter, eller tidiga mornar... beror på hur man ser det. Ändå tror jag inte det kunde varit bättre, förutom vädret.
Utspringet i torsdags var en höjdare! Äntligen var det min tur. Åkte flak ihop med klassen vilket var riktigt kul! Hämtades sen i en Corvette Stingray från 80-talet. Döcool! Väl hemma blev det god mat och lite presenter. Fick bl.a mina efterlängtade Tretorn stövlar ♥ av Emil och en kavaj av pappa, lite smycken, flytta-hemifrån-saker och en fin Kosta Boda skål samt spabehandling. En minst sagt riktigt bra skörd må jag säga! Tack åter igen alla som gjorde min dag så perfekt och värd att minnas och tack för alla fina grattis sms.

/Bella






Tisdag 9 juni 2009

Studenveckan rullar på.

Då var studentveckan inne på sin 7 dag och jag har så roligt som man bara kan ha. Njuter verkligen av denna sista tid :) Det är tillåtet att vara bakis en hel dag om man så vill, för vi tar studenten. Tack och lov har jag mått förvånansvärt bra dagen efter. Dessa två resterande dagar, innan utspringet på torsdag, blir lugna och nyktra för min del.
Nu sitter jag hemma och har vräkt i mig lite chips och dip samt tittat på film. Skönt att vila lite, man känner sig ändå liiite sliten efter att ha varit ute varje dag sen i onsdags.
Uppdaterar inte mer nu, gör en ordentlig uppdatering på fredag när allt är över. Bjuder på några bilder dock  ifrån dem gånga dagarna.





Fredag 5 juni 2009

Bal.

Idag är det bal då, superkul! Har verkligen längtat.
Mindre bra/roligt är ju att det regnar :( Jättejättetråkigt. Får hoppas på att det spricker upp till em, kväll så vi slipper stå i regnet. Man vill ju inte ha jacka på sig över klänningen direkt.
Vid 9 idag ska jag åka och sätta upp håret på Roots. Antar att det tar ca 2 timmar. Sen blir det hem, fixa resten för att sedan vid halv 3 vara på Carlsbecker och fotografera mig, wie! Sen börjar insläppet till balen kl 17. Kommer bli en skitrolig kväll tror jag.

Nu ska jag gå och duscha.
Puss

Torsdag 3 juni 2009

Då var studentveckan igång.
Firar detta med en bild ;)


Hurra!

Onsdag 3 juni 2009

MÖSSPÅTAGNING!!!
¨
Today is the day! Mösspåtagning klockan tio och studentveckan drar igång. Äntligen... känns så jävla bra! Efter 3 år så är man nu här- underbart. Det kommer bli mycket festande och jag hoppas att jag orkar med det, eller jag måste helt enkelt :)
Planeringen för veckan är redan gjord och vi ska väl försöka hålla den så bra som möjligt. Omöjligt att hela klassen håller ihop varje kväll, men man kan ju starta ihop iallafall :)

Onsdag 3/6 - Mösspåtagning och trägår'n ikväll, senare Otten
Torsdag 4/6 - Ännu inget planerat, mer än fest!
Fredag 5/6 - Balen!!!
Sen till Palace.
Lördag 6/6 - Förfest någonstans, sen till Otten eller Hugo
Söndag 7/6 - Öl brännboll på fm och på kvällen blir det väl lugnt, kanske?!
Måndag 8/6 - Isdrinksparty hos Vickan. Sen utgång, Otten troligtvis
Tisdag 9/6 - Ännu inget planerat men fest antagligen :D
Onsdag 10/6 - Grillkväll hos någon, ta det lite lugnt för dem som vill må bra på utspringet, dem andra festar på såklart!!
Torsdag 11/6 - UTSPRING!!! Fest, fest, fest! Otten it is!
Fredag 12/6 -
Avslutiningsfest

Niiiiiiiiice :)

RSS 2.0