.

Världen är så jävla orättvis!




Måndag igeen

Ja då var det måndag ännu en gång. Jag ska straxt hoppa in i duschen, har redan varit vaken sen kvart i 6 ungefär så att jag är pigg nu :) Skönt att gå upp tidigt :D
 Idag blir det skolan, sen stallet som vanligt. Strass har tappat en baksko, tömkörde henne igår och hon verkade inte speciellt öm men det blir o ta det lite lugn för henne så inte hoven går sönder. Hon blir omskodd på onsdag tack o lov. I helgen är det hoppning som gäller om inget annat kommer ivägen som det gjort de två senaste helgerna :/ Men nu hoppas vi på att det blir av! :)  
 
I helgen som gått har jag egentligen inte gjort något speciellt. Latat mig för det mesta. Massa timmar i stallet förstås men utöver det har det bara varit lugnt. Emil har varit här med, såklart ♥ .

Dags för dusch o skolan 10 över 8
Puss och KRam på er

Söndag

Jag är trööööööööött






























Torsdag

I går kväll ville jag bara ha en laptop som jag kunde starta och skriva massor i bloggen när jag gått och lagt mig. Jag fick en liten crush.
Efter att jag sett att Linnea oxå tänkt göra en Coldplay tato på handleden blev jag sjukt mycket mer sugen än vad jag var innan... Rätt häftigt att vi båda tänkt samma. :) Det tål iaf och tänkas på, Igår när jag låg och funderade fick jag djärilar i magen, iih :) Undra hur ont det gör egentligen på en skala 1-5. Ööööh?!

Igår testade jag att rida Strass på vanligt skarpare hack, som fungerade låååångt över förväntan. I början fattade hon nog inte riktigt, vågade inte gå fram ordentligt men sen fungerade det heeelt över förväntan. Bra o veta för då kan man rida ut på det dem gånger man inte tänker göra något avancerat :)
Troligtvis lite hoppning i helgen om nu ridbanan inte fryser. Helene ska komma nästa helg =) så nu ska vi äntligen börja komma igång på riktigt.

Nu måste jag gå och blåsa håret ;D
Puss o kram på er

Hemsk dröm

I natt drömde jag att Skutt var död, alltså det var helt hemskt. Drömde inte att han togs bort utan bara att han inte fanns mer.
Det var hjärtskärande. Går inte att beskriva, jag trodde att jag skulle vrida mig av sorg typ. Nej det går inte att förklara. Jag vet att jag satt med sista bilden jag tog på honom och bara grät.
NEJ fy detta vill jag inte vara med om i verkligheten,
Skutt är allt för mig ♥


Coldplay

Gick nyss en reklam på MTV om Coldplays spelning på stockholm stadion i augusti, och oj vilken känsla jag fick.
 Snacka om att det ska bli mer än underbart att få se dem igen. Jag hade nästan förträngt det men icke. Det gjorde min dag. Täääänk vad sjuuuukt det kommer bli. Nae, jag kan knappt vänta. Så ska jag ta med en bra kamera den gången med, det är ute = bra bilder i hope.

Älskliiiiingar ♥


Onsdag kväll

Sitter hemma, ganska belåten efter en helt okej godkänd dag. Var i morse lite nervös inför praktiken, fast det behövde jag inte alls vara. Det var roligt och dem var riktigt trevliga. Dagen gick jättefort! Fick idag redigera och beskära bilder, skicka bröllopsannonser till olika tidningar samt göra ett bröllopsalbum. :) Riktigt roligt. Verkar verkligen som att dem litar på sina elever.

Sedan blev det stallet. Strassan var pigg och låtsades vara rädd för allt, red ut i nästan en timma. Hon slapponade av efter ett tag och börjar bli riktigt riktigt fin i galoppen nu. Orkar bära sig samlad samt lite vid ökningar. Tummen upp! På söndag blir det hoppning, tjooho. Någon som vill vara fotograf?
Malena hade Skutt idag, men imorgon ska jag ta en ridtur med honom, myskillen. Det kommer en tjej på lördag och provar honom och en på söndag, hoppas på att det är några bra. Har iallafall varit väldigt noggrann med att dem måste ha mycket tid för att Skutt kräver det. Så det hoppas jag att dem har :)

Puss och kram hela da´n
/Bella

Måndag kväll

Sitter nu här som vanligt varje kväll... Skolan, stallet sen var dagen slut.
Kom ut till stallet och blev positivt överraskad, Tess den snäll-apan hade mockat mina två boxar så jag fick ännu mer tid med pollarna, underbart!
Blev en lugn dag för dem båda, Strass gick hårt igår och hade dessutom fått ett nytt sår (!!!) och Skutt gick inte så hårt igår, fast han är ju nästan lite penisionär. Börjat rida honom på hack nu och fungerar riktigt bra, tyckte att han blivit lite hård i munnen så det blir snart ett tandläkar besök för gamelmannen, tills dess- hack!
Mindre bra är att jag blivit av med min medryttare, hon hade inte tid längre och det viktigaste för mig är att den som tar hand om Skutt ger honom tid dem dagar jag inte kan det och hon ansåg att hon inte kunde det, så jag tyvärr. Satt ut ny annons nu så hoppas på många SERIÖSA svar. Men det känns lite jobbigt att behöva hitta en ny igen.

Ta hand om er , PUSS

Måndag morgon

Idag så var det måndag igen och första dagen i skolan, sista terminen börjar!!! Har varit vaken sedan 04.45 ca. Lika bra ;) Nu är mamma i duschen men så fort hon är klart ska jag bege mig in där. Känns inte så hemskt att gå till skolan idag, har ju haft ett bra lov och bara slappat i stort sett så jag är utvilad :) Det kommer gå fort, snart står jag i min vita mössa och ska ta STUDENTEN! Det känns overkligt. Tiden har gått så sjukt fort. Troligtvis kommer det bli så att jag söker direkt efter sommaren för att komma in på lärarprogrammet på Linköpings Universitet. Antignen förskolelärare, eller gymnasielärare. Tål att tänkas på! Men jag tror att det blir bra!

Det var några som frågat var jag ska ha praktik... Det är på Ateljé Carlsbecker, ligger på skolgatan. Så nu vet ni det!
Tror det kommer fungera bra trots den usla tiden :p Blir stallet på morgonen vissa dagar för att fixa mat och mocka osv =)
Nu är mammi klar i duschen, min tur!
Ta hand om er.
Kraaaam

Torsdag

Klockan är halv elva och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med min dag idag. Eller självklart ska jag till stallet så småningom och ikväll till Vickan, men sen? Nja... jag vet inte ritkigt alls. Måste ner till pappas jobb och hämta bilden och jag orkar inte det!! Det snöar ju, kaos nästan. Vem vill ut och vandra då? Inte jag iallafall.

Var nere på min första praktikplats igår och sa hej och pratade lite allmänt. Kommer gå från 10 - 17 varje dag. Värdelöst, jag som är morgonpigg + har hästarna på em att ta hand om. Troligtvis kommer det väl bli så att jag åker ut på morgonen, mockar och fixar mat och åker tillbaka på em och rider. Gör mig ingenting för jag gillar ju att vara i stallet :D Men lite kämpigt kommer det bli, det måste jag erkänna. Bara hoppas att Malena kan ta Skutt en till dag :) Praktiken är ju trots allt bara 3 dgr i veckan. Himla trevliga var dem iallafall och det är ju tur det :D

Dags att ringa och fjäska för pappa så han kan komma och hämta mig hemma så jag kan köra ner honom till jobbet igen! Jag vägrar gå idag!
Puss på er

Tisdag kväll

Sitter i min ensamhet. Känner mig faktiskt lite ensam. Har varje dag sen lovet började varit med Emil o sovit med honom men imorgon börjar han jobba igen och sover hemma hos sig idag. Det känns dö tomt här. Trots att mamma och Benka är där nere. De blir liksom... ?! "Jaha, vad ska jag hitta på nu" ... Värdelöst. Det västa är att jag inte kommer se honom fören till helgen igen troligtvis :/ Det känns grymt långt dit. :(  
Världens bästa Emil



RSS 2.0