Besiktning idag

Idag var vi på Hästkliniken och besiktiga Candy- hon gick inte igenom :( Var halt hö fram när vi longerade. Annars fanns inget. Hon reagarade varken på böjprovet eller vid visitering av hoven. Grymt tråkigt. Vet trodde att det var i hoven dock iom att hon är barfota. Jod omslag sedan på med skor om 2v.
Var tvungen att åka tillbaka med henne då ägaren inte har henne försäkrad. Ifall att det skulle hända någon under tiden hos oss... Är ju tråkigt att bli ersättningsskylldig ca 85' om det skulle hända något. Ägaren är utomlands så jag har bara kontakt med tjejen som ridet henne nu. Ägaren verkar inte ens intresserad... Hon som rider är iallafall superbra!
Ny bes. tid den 7 aug. Jävla hästkliniken som måste ha semester!!! Längtar allafall som en jävla tok redan nu!
Candy var heeeeelt underbar och efter idag vill jag bara ha henne ännumera! Så himla cool på kliniken, brydde sin inte om något, knallade rakt in i transporten o stod blickstilla hela resan. Dessutom var hon så himla mysig å sånt superpsyke.
Åh jag ber till GUD att hon går igenom nästa besök. Vill så jävla gärna ha henne!

Dålig på att skriva

Har varit rätt dålig på att skriva på det senste tyvärr. Jag har ingen motivation :D haha.
Nästa vecka ska jag ringa och beställa tid för besikning av Candy, som komme hem till mig om hon går igenom då :D
Wiiiiiie är jätteglad ! :D

Ska straxtens och jobba. Går 10-19 idag- SÄMSTA passet. Bläähk. Inte ens bra pengar ger det :s Men men... :) Efter jobbet ska jag ut till Skutt förstås :) Undrar om han blir glad när han får en tjej :p

Puss o Kram

RSS 2.0