Mycket händer

Ja det händer så mkt nu så jag hinner inte skriva, knappt sitta vid datorn :P
Idag ska jag och titta på häst. Strass heter hon. 7 år e. Strauss - Chapman. Dressyrstam,jag vet... men hoppar tydligen som fan :D  Ska bli kul iallafall.

Orkar inte skriva mera :)
Puss på er :*

Keane-Bedshaped


Tankar

Ibland blir jag så arg på mig själv när jag känner att jag blir irriterad för att vi inte kan lägga mer pengar på en häst. Iböand tänker jag att tänk om vi hade 150.000 och köpa häst för, vilken underbar häst jag hade haft då. Jag blir så arg på mig själv för det. I själva verket jag är så glad att mina föräldrar ens går med på att köpa en häst till mig, med tanke på vad andra får av sina föräldrar, typ "du får låna 200 kr...men bara tills du får ditt studiebidrag". Jag menar 70.000 är ganska mycket pengar det oxå och det hittar man bra hästar för. Helt klart!!! Problemet med mig är att jag vill vara bättre än vad jag är. Vill ha en finare häst än vad jag klarar av, fin stam som jag stolt kan berätta om och härlig hoppteknik som jag kan få beröm om. Jag tror jag kan, men egentligen, inners inne, vet jag hur dålig jag är. Det hjälper inte med fina saker och en bra häst... jag måste lära mig att rida ordentligt. En 150000 häst skulle inte vara rätt för mig, så länge det inte är en läromästare- men det har jag redan en och vill inte ha en till. Jag vill köpa en häst som jag kan ha länge, bilda ett team med och klättra i klasserna på, för det är det jag vill. Få höra "vad fin den har blivit, vilket jobb du lagt ner på den".
Jag tror jag lever i någon slags drömvärld, jag måste vakna upp ur den.
Jag älskar mina föräldrar så himla mycket så det finns inte. Dem ställer alltid upp, betalar allt åt mig, ja... dem är riktigt bra föräldrar. Så ska jag med vara till mina barn. Jag blir arg på mig själv att jag ens tänker i dessa banor- men ibland känns det bara hopplöst.

Första dagn

Första dagen i skolan igår var väldigt skön...Vi började kl ett och slutade kl 2. Fick bla vårat schema- galet bra! :) Det gillar jag. Idag är det oxå bara lite allmän info osv. Vi ska få våra skåp och lite sånt. Börjar 10.30.
Imorgon börjar ordinarie lektioner. På torsdagar går jag halv ett till halv 3. Tänk om det hade varit 8 till 10 eller något. Det hade ju varit grymt bra :D Men men... sen när jag får mitt körkort så kommer jag kunna åka ut till stallet på morgonen då :) Det känns bra. Jag gillar skolan, så något sätt, att få vara duktig. :) Det är min grej. Hihi-

Näni små barn nu ska jag gå och duscha! Ikväll blir det att dfira Sara som fyller 18, tjohoo:D Men innan det , stallet förstås =)

Puss o Kram

Skola idag

Idag börjar ju skolan igen, 3an.. Jösses vad tiden har gått!   Kl ett ska vi vara där, förmodligen bara ett upprop eller liknande idag. HAr varit vaken sen halv 6 så jag börjar bli lite halvseg nu eftersom att jag suttit här ett bra tag.
Tillbaka till skolan igen och det känns inte så fruktansvärt som det har gjort alla andra år. Det kanske låter konstigt, men jag har längtat. Det kommet blir ett galet nice år tror jag. Praktik 3 dagar i veckan - kan det bli mycket bättre? Det enda som är ett frågetecken för mig är mitt projektarbete. Jag har inte en aning om vad jag ska göra :s
Någon som har ett förslag?

Efter skolan ska jag till stallet förstås. Skutt ska få massage idag och det hoppas jag han gillar. I helgen ska jag sätta igång honom igen för att se om han är likadan som han var den senaste veckan... är han det så får jag väl ringa veterinär. Måste oxå prata med Skutt ägare ang honom.  Vill inte lämna ifrån mig honom :( Han är ju min!? Älskar den hästen så otroligt. Jag ska göra allt för att kunna ha honom kvar - mitt hjärta ♥

Hepp, ni får ha det så bra :)
Puss på er!

<3


Äckliga ord , kommer ni på några fler?

Skäggbiff
Vårtgård
Smaska
Moderkaka
Foglossning
Fostervatten
Jolmigt
Bukfetma
Balle
Bristningar
Snarr
Flytningar
Klitoris
Testikel
Spene
Purjo(lök)
Fläsk
Kön
Klutt
Vulva
Barrskog
Bryle



Ja, nu kommer jag inte på flera.
Roligt tidsfördriv!

Typ 3 veckor sen sist

Nu var det ett tag sen jag skrev igen... inte så mycket att skriva om egentligen.
Inget hästköp blev det, ägarna sålde hästen halt 3 dgr efter att jag besiktigat den. Ååååååh!
Vad o provade en annan häst, superfin o hoppade som f-n. Besiktigades i fredags, hittade en lös benbit... På onsdag får jag reda på om det blir en operation av den eller inte. Blir det ingen så blir det heller inget hästköp.
De var då själva fan, hur svårt ska det vara?! Usch
Tur att jag har min lilla Skutt iallfall så jag har något att rida på och ha kul med.
Nu ska jag straxt cykla till stallet.
Puss på er.
None

RSS 2.0