Dumma Bella

Det är Skutts födelsedag idag, o så glömmer jag bort det . Dumma dumma dumma Bella
Han ska få mucho kompensation för det imorgon, kan jag lova!
Min Skutt <3 17 år.

Gladast i stan

Var o tittade på en häst igår... och jag blev kär. Underbar var den. Å riktigt fin kan den bli <3 Har drömt om den hela natten ,hihi. =)
Sitter o väntar på att klockan ska g lite snabbare så jag kan ringa till ägaren o säga att jag vill ha den. Skynda klockan, skynda!! :D
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH, Bella är gladare än på länge!

Puss på er. Kommer uppdatering senare.

Torsdag

Hatar allt detta. fan vad det är jobbigt. jag orkat inte med det. de äter upp mig innifrån. det går fan inte. fan.fan.fan skit.
HELVETE!!!!!

Ingen rubrik

Har gått snart en vecka och jag har inte släppt det än. Mår fortfarande dåligt som fan över det. Varje gång tillfälle finns att tänka, t'nker jag på just det. Fan att jag aldrig kan bara skita i saker , att jag jämt måste grubbla över det. Jag orkar inte med det. Jag drömmer om det på natten, flera gånger, jag gråter över det när ingen ser. Låtsas att det är något annat som sårat mig, men jag vet innerst inne att det är det, jag vet det. Jag klarar mig bra, tror jag.
Jag trodde inte att det skulle hända igen, men fan så fel jag trodde.
Jag har fortfarande inte förstått det riktigt, hur fan kan du?

//B

Måndag igen

Så var det måndag igen, jag har inte orkat skriva riddagbok, skriver någon gång ibland...blir inget kul om man måste utan att känna för det.
FAN! Hade just sönder UV-filtret på kameran. Är så jävla klantig!!!!! Idag är visst ingen bra dag, har hunnit med att spilla ut hela min oboy med. Kul... Nu blir Lars T arg. :/ Jävla klant jag är !
Usch nu fick jag ingen lust att skriva längre.
Hej då-

RSS 2.0