Söndag 31 maj 2009

Månadens sista dag.

Har inte skrivit på ett tag, förlåt för det... om ni saknat det vill säga ;)
Det känns som om jag gjirt massor sen jag skrev sist. Massor verkligen. Har så mycket ledig tid och gör så mycket så jag vet inte var all tid tar vägen ens.
Varit och färgat+ klippt håret i veckan, nästan bestämt en balfrisyr. Varit på NHIS och blivit lite röd/brun bränd. Tävlat på NFK med en duktig Strass. Avklarat det allra sista i skolan i form av psykologi redovisning samt åkt  och lämnat Skutt på "semester" över sommaren. Saknar honom redan och det är såååå tomt i stallet
Nu är det söndag kväll, siste maj. Juni imorgon och vädret kunde inte vara bättre. Dock ska det visst vara mulet + lite regn på fredag. Då är det bal så det gillar vi inte.

Ska straxt krypa till kojs. Ha det bra
Puss


tisdag 26 maj 2009

Tidig morgon.

Ligger i sängen nu med datorn i knäet. Väldigt  skönt att denna börjat fungera igen så man kan ligga i sängen såhär tidigt på morgonen :) Emil har typ precis åkt till jobbet ochjag börjar inte fören elva. Ska hinna fixa lite saker innan det så ska inte ligga här heeeela morgonen iaf.

Annars idag så har jag väl min sista skoldag någonsin. Tror inte att resterande dagar innan avslutningen vlir så allvarliga. Idag har jag  en psykologi redovisning och en lite halvflamsig svenskaredovisning :P Sen äre slut. Är ju ledig ons-fre så efter idag är det helg. Imorgon ska jag på stan med Malin, Karin och Vickan. Vi ska förstöra pengar :) Jag skabara köpa en ny foundation... o något annat fint om jag hittar det förstås! Hihi. Sen ska vi käka på chicken kebeb, det längtar jag till. :)

Stallet sen. Ska rida Strass på banan hade jag tänkt, får hoppas det går braoch att hon har en bra dag. Förresten på tävlingen i söndags så kom det fram en äldre dam till mig ochfrågade om det var jag som red Strass. Hon förklarade att honhjälpt Annette för ett par år sedan oc gillade Strass mycket. Hon tyckte att det var jättekul att se henne och att hon blivit hopphäst, eftersom att det ärdet hon gillar :) Det var kul!

Nu ska jag kanske lägga mig och blunda lite, alternativt gå upp och duscha :p
Puss&Kram hela dan!

Måndag 25 maj 2009

Slutet är nära.

Sitter i skolan nu, det finns inget att göra. Det känns att det snart är dags. STUDENT:D Massa fest och fina kläder och bara roliga, soliga dagar. Lycka till max!
Förlåt att jag bara babblar om studenten hela tiden men det känns så jäääävla nice :)
Bara två veckor kvar nu!

Nä, nu försvann skrivklådan.
Puss

Lördag 23 maj 2009

Fina fina Strass


Torsdag 21 maj 2009

Ledig idag.

Så himla skönt att vara ledig idag... och imorgon med för den delen faktistk. Har verkligen varit en slappardag hittils. Emil haer sovit hos mig :) Vaknade vid 8 men låg kvar i sängen till halv 10, då frukost sen gick jag o la mig i sängen igen och tittade på TV, men det var inget bra så jag somnade, vaknade vid halv 12 igen. Haha. Så ikväll lär jag inte kunna somna.

Emil & Jag hittade en riktigt fin lägenhet så vi mailade ägaren efter fler bilder. Blir lite pirrigt i magen måste jag säga. Fast vi har ju inte direkt bestämt att vi ska flytta. Men kommer det upp något fint så finns ju möjligheten. Efter 3 år ihop och nu båda jobb och är vuxna är det ju inte så kul att åka mellan hemmen lixom. Denna skulle iaf bli prefekt :) men ingenting jag tar ut i förskott direkt.

Dags att åka till dem små pollarna nu :) kvällsfodring så det blir en låååång härligt dag i det mysiga vädret :)
PUSS&KRAM


Söndag 17 maj 2008

Helgens kryssning.

Är nästan precis hemkommmen ifrån den underbara kryssningen. Har verkligen haft det skitroligt! Orkar inte fixa med några bilder just nu, för jag är för trött... men imorgon ska jag försöka fixa't!

God natt och sov så gott!
Puss&Kram


Lördag 16 maj 2009

Strass tävlingsdebut på film


Idag har Strassan tävlat för första gången i sitt liv och det var som om hin inte gjort annat. Hon var superduktig hela tiden, är glad :) 0 fel men det var dock bara en träningstävling och endast 70 cm men så fick det blir. Ville ej chansa o hoppa en högre klass ifall att klockan skulla springa iväg för nu snart ska jag åka på KRYSSNING!

Här är iallafall filmen. :)
 





Puss och kram

Fredag 15 maj 2009

Ny header igen.

Undrar bara en sak ; ser ni denna? Har laddat upp den på ett annat sätt.


Fredag 15 maj 2009

Äntligen fredag.

Tidig morgon. Emil har sovit hos mig och har nyss åkt till jobbet. Finns ingen mening med att somna om nu igen... så det gör jag inte helt enkelt.
Idag då; praktiken till o börja med. Kan hoppas på att få sluta lite tidigare för jag har massor att göra. Lunch på världens bar, sista gången för det blir inga mer praktikfredagar. Sen skulle jag vilja hinna ner på stan, köpa en ny väska eller något. Efter det till stallet. Ta hand om dem små hästapollarna. Sen ska vi bygga bana och snygga till lite runt stallen inför helgens träningstävlingar. Sen ska jag hinna göra Strass lite fin för hon ska tävla imorgon för första gången i sitt liv :) får väl se hur det går. Efter det hem och baka en kladdkaka samt packa inför kryssningen imorgon. Tror det var allt... men det kommer säkert något mer. Så som sagt, hoppas jag får gå lite tidigare :)



Puss & Kram

Torsdag 14 maj 2009

Skönhetssömn.

Har varit vaken i lite mindre än en timma nu, vaknade av mig själv, utvilad. Har verkligen sovit riktigt bra inatt måste jag säga. Skönt! Drömde att jag köpte en såndär fin fläta som man kan ha i håret, men när jag skulle betala den med kort så var man tvungen att ha nycklar med sig så jag kunde inte betala, böh! Sen kom en av mammas vänninor förbi och hon kunde betala den åt mig, det var ju för väl. Sen drömde jag även att två killar ifrån min klass förstörde min bil... det märkte jag när jag sen skulle köra Malin Mårtensson till akuten för att hon hade fött barn i stallet?! Ja... jag säger inget mer;)

Hopptränade igår och Strass var som vanligt jätteduktig. Hade ett annat tryck i galoppen idag, vilket gjorde det mycket lättare. Min svaghet är att rida på fristående hinder med långa transportsträckor. ... Det går bara inte! Jag blir så irriterad på mig själv, jag vet pracis hur jag ska rida men ändå blir det bara blahaj. Det är så tråkigt, eftersom att det alltid är mitt fel när det går dåligt och jag vill inte förstöra för Strass. Stackars Strassan. Det gäller väl bara att träna antar jag. Linda stod på marken igår och fotograferade en hel del. Blev många fina bilder, så väntar på att få dem, så ska ni få se dem oxå. :) 

Ska fortsätta fixa mig nu och åka till praktiken.
Ha en mucho bra dag! 
Puss&Kram  

Onsdag 13 maj 2009

Detta måste vara världens sötaste katt, någonsin.


iiiiih :D


  

Onsdag 13 maj 2009

3 dagar kvar.

Idag är det exakt 3 dagar kvar till kryssningen, jag längar massor. Det ska verkligen bli helt sjukt roligt. Har för det första aldrig varit på kryssning förut och för det andra är det ju bara festsugna studenter där= jag tror det kommer blir toppen!

Just nu sitter jag på praktiken och gör för tillfället ingenting. Har gjort två småjobb hittils idag och ska väl straxt fortsätta med den underbara illutstrationen av Beatles. Woho!

Ikväll är det hoppträning.
Ta hand om er!
 

Fredag 8 maj 2009

Restaurang ikväll

Idag har jag som vanligt varit på praktiken och i stallet.
Det har gått bra idag, på praktiken fick jag en uppgift att göra en illustration av Beatles "Abbey Road"... det skivomslaget alltså... inte lätt kan jag lova! Mycket pill och små grejer. Är inte klar än men vi får väl se resultatet. Lunchen vaar iallafall dagens höjspunkt. Kycklingspett på världens bar. Mangoraya röran är guds gåva till männskligheten kan jag tro. Åååååh vad den är god! 
Senare for jag till stallet. Eller innan förresten åkte jag till en frisör och köpte en hårförlängning :D Så nu blir jag snygg till studenten och kryssningen Kul kul.
SEN åkte jag till stallet! Strass blev tömkörd och var jääääääättefin! Ibland blir jag förvånad över vilken fin häst jag köpt. Inser nog inte det alla gånger. Men hon är toppen!
Skutt fick gå i min egengjorda gräsfålla under tiden och mumsa gräs. Planen var att efter att jag blivit klar med Strass gå ut med Skutt i 5 min som vanligt, men när jag var klar med henne, borstad och fixad, så hade det börjat ösregna, verkligen. Så istället fick han lite extra ryckt samt lite massage :) Slappnade av och läppen hängde nästan nere i golvet sötnosen.
Nu väntar jag på att pappsen ska komma och hämta mig. Han ville bjuda mig på restaurang idag och det tackar man ju inte nej till :D
Ha en trevlig kväll.
Puss & Kram

Torsdag 7 maj 2009

Fix you

Denna låten får mig att börja gråta, what so ever.
Rysningar i hela kroppen. Det är så underbart!
Jag har bestämt sedan länge att denna låten ska spelas på min begravning.
Den är otrolig! Chris är otrolig! Utan honom vore inte Fix You, Fix You.


Torsdag 7 maj 2009

Little Marbles- Rosa

Kan ju dela med mig lite av denna låt som gör mig väldigt glad iallafall. :)




Torsdag 7 maj 2009

Ny design.

Designat om bloggen på praktiken igår. Men när jag kommer hem syns inte headern?!
Hur är det för er... syns den eller är det bara en vit ruta där som hos mig?

Hopptänade igår och pluttan var sååååå duktig. Lugn o fin med ändå med bjudning. Det går bara bättre och bättre på träningarna och jag har börjat lära mig att inte lägga mig i så mycket längre, även fast jag tyvärr gör det ibland ändå. Dumma mig, men det tar sig och det är kul och se att man utvecklas ihop.

Nu är det tid att fixa det sista för att sen ge sig av till praktiken, bara 5 (!!!) dagar kvar. Denna vecka och sedan nästa. Sen är man ledig ons-fre varje vecka fram till studenten. :)

Puss puss, glöm inte svara på om headern syns eller inte. ;]

Måndag 5 maj 2009

Regnit värre!

Frågan är nu om jag ska köra ut till stallet innan jag åker till skolan för att lägga på pollehästarna ett varsit regntäcke eller om det blir uppehåll resten av dagen?! Det är så jävla svårt. Bäst vore väl det iof... det får nog bli så. Inge bra om dem blir kalla o blöta om ryggen ju :(

I helgen som gått har jag hästat väldigt mycket. Större tiden spenderades i stallet. Men jag har även varit och shoppat lite med mamsi och haft lite ångest över att jag inte hittar några fina skor ;D I- landsproblem! Skutts ägare var ute och hälsade på och fick beröm för att han såg så välmående ut :) Det känns roligt. Vill ju göra allt för att han ska må bra liksom :) Sen diskuterade vi hur vi ska gå vidare med Skutt nu, med tanke på skadan. Vi hade några olika val och jag hoppas att sommaren ska bli så himla bra för Skutt som möjligt, det är det som det hänger på i slutändan för mig iallafall.

Nu ska jag ta o fixa mig det sista här sen åka till stallet sen till skolan :)
PussoKram

RSS 2.0