Onsdag 28 juli 2010

Blogg, vad är det för skit?
Nä, nu lägger jag ner!
PUSS

Måndag 26 juli 2010

Tappskor är förjävligt.

När man kommer till stallet, ridsugen och bara inser att hur mycket man vill så går det inte, för att det saknas en sko, då blir jag rätt sur. Så nu får jag vänta på att hovis kan komma och slå på den så snart som möjligt. Undrar oxå varför de alltid tappar skor, dagen efter att de vilat?! Snacka om att vila helt i onödan ;)
Puss

Torsdag 22 juli 2010

Hoppning

Hoppade lite idag, på en väldigt duktig häst :) Mycket mer än så behöver jag inte säga egentligen! Denna bild är ifrån förra veckan. Det fotades idag med, så dem bilderna kommer väl dem med så småningom. Hon är iallafall väldigt duktig nu min lilla stumpa!

 

 

Puss


Söndag 18 juli 2010

Idag har jag verkligen bestämt mig för att bli POLIS. Nu jävlar!

Torsdag 15 juli 2010

Falsterbo i lite bilder

Har nu fått bilderna utav Cissi så delar med mig av lite. Som tidigare nämnt. Underbar vecka med en underbar vän!

 















Onsdag 14 juli 2010

Toppen!

 

Jag ororade mig idag för att jag inte har något schabrak som matchar mina nya KL byxor. Too bad så att säga, när jag sedan kom på att jag har mitt svarta Anna Scarpati som jag köpte i Gbg, med klarblå kant. Samma som luvan här. Tjooho och lyckan är gjord.

Red ut Strassan i skogen idag, en lugn promenad. Hon har blviit biten på näsan så hon är lite svullen precis i mungipan så jag fick ta hackamore. Är dcet inte bättre imorgon så får jag ta det då med, när vi ska hoppa. Så då skulle det kunna gå hur som helst.


Puss&Kram


Tisdag 13 juli 2010


Tisdag 13 juli 2010

Hagens Asterix

Fick just reda på att min finaste lilla ponny blivit lektionshäst på Söderköpings RS. Tydligen fungerar det inget bra alls. Jag blir så ledsen! Det värsta är att man inte kan göra någonting alls överhuvudtaget.

Jag vill bara gråta!

 


Tisdag 13 juli 2010

Haha, jag bara älskar kommentaren jag fick igår;
 " Hahaha, Butetsadel? Du är ju ingen världsmästare direkt..."
Den bara lyser avundsjuka! Har då aldrig påstått mig vara någon värlsmästare, men jag tycker inte att det är något fel med att ha en sadel som man trivs i :) Fortsätt gärna diskusionen om du vågar ;)


För övrigt vaknade jag skapligt tidigt idag och åkte direkt till stallet och red osv. Lika bra att göra det då det ju blir så satans varmt på dagen, då är det outhärdligt., Skrittade ut en sväng och red sedan ca 30 min på banan. Strassan kämpade på bra, var lite stel och hade lite svårt att runda sig för inner i vä varv. Men på slutet var hon riktigt fin! På torsdag ska vi hoppa lite granna, det ser jag fram emot :)

Annars idag bjuder inte dagen på något särskillt. Ska och hämta pappa på Skavsta kl 17, men det är ju ett tag kvar dit så att säg!

 

Puss


Måndag 12 juli 2010

Falsterboshopping.


Tänkte göra ett litet inlägg om själva shoppingen i Falsterbo ;) Ett inlägg om det andra gör jag när jag fått b ilderna utan Cissi. 



Hästprylar alltså, kan man inte få för mycket utav!

 * Kingsland ridbyxor  1599,-
 * Kingsland Pike  399,-
 * Kingsland showsocks  189,-
 * Kingsland coolmax socks 2 par  180,-
 * Roeckl solar handskar  299,-
 * Buccas flughuva  179,-
 * Swarowski bälte brunt/silver  1199,-
 * Kingsland schabrack marinblått  399,-
 * Kingsland schabrak vitt  399,-



tror det var allt och jag är mycket nöjd med mina inköp! Nu är jag mättad på hästprylar ett tag, bara Butetsadeln som saknas! :)

Puss


Fredag 9 juli 2010


Torsdag 8 juli 2010

Falsterbo



Det finns ingen i hela världen som förstår hur sjukt mycket jag har bränt mig idag. (Förutom Cissi som har sett det)
Frågan är hur jag ska kunna sova i natt?
.
Det är iallafall top här nere i Falsterbo. Idag har vi inte vairit på horse showen nått utan legat på stranden och bara slöat. Igår var vi ute och partade lite. Vi hade inget sällskap men det gick kanoners iallafall och roligt hade vi med. Blandannat var Mark Levengood där och Ulf ifrån ICA reklamen. Kändistät fest ;)
Imoron blir det horseshow igen och sedan festande på kvällen, det är nämligen Fasterbos stora efterfest då. Så det ska bli riktigt härligt. Ska även på ddagen shoppa lite till o se på fina hästar förstås!
.
Puss & Kram

Måndag 5 juli 2010

Oj vad tiden går.

.
Är i Falsterbo ihop med Cissi och vi har det minst sagt underbart här... och det är bara dag ett änsålänge. :)
Puss.

RSS 2.0