Tisdag 13 juli 2010

Hagens Asterix

Fick just reda på att min finaste lilla ponny blivit lektionshäst på Söderköpings RS. Tydligen fungerar det inget bra alls. Jag blir så ledsen! Det värsta är att man inte kan göra någonting alls överhuvudtaget.

Jag vill bara gråta!

 


Kommentarer
Postat av: tess

åh :(

förresten , är du inte kvar hos emmma?

2010-07-13 @ 17:40:47
URL: http://tesskliintestam.blogg.se/
Postat av: Helena

Tror inte du ska läsa in för mycket bara för att han blir ridskole ponny. Även om man själv tycker att det är hemskt så är det ju inte alls så att de flesta hästar är olyckliga för den skull. Om han bara varit där ett kort tag handlar det väl snarare om vad han varit med om innan, om han trixar och knixar.... SRS är väl en rätt bra ridskola, inte så stor, och hästarna går ute mycket, de har riktigt vettigt med hagar för att vara ridskola osv osv.... skulle försöka bortse från mina egna känslor och tänka att det inte alls är så hästen tänker!

2010-07-13 @ 20:34:29
Postat av: Gabriella - Lycka kan visst köpas för pengar

Jag har då inte sagt att han inte har det bra, och inte heller att han är olycklig. Men jag har pratat med tjejer som vistas där själva så den info jag har fått tror jag på. Han har varit där ett par månader så något "nytt" är det inte direkt. Han går inte med på lektionerna om jag förstod det rätt, då det inte reder ut honom.

Jag har själv ridit in hästen och haft honom i över 3 år och av det vet jag att han är en ganska känslig häst, lite knepig och mer en enmans häst.

Men som jag sa, inte har jag sagt att han har det dåligt, snarare tror jag att han har det bra, han älskar uppmärksamhet och allt vad sånt heter. MEN när man står maktlös och inte kan göra varken bu eller bä, när man hör att det inte går bra, då blir man ledsen.

2010-07-14 @ 09:44:12
URL: http://asterix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0