Glad

Idag är jag en glad människa för STRASS gick igenom besiktningen.
Åh det är underbart.
Hoppas att hon kan komma till helgen, men måste hitta en tid då Annette, jag och mina föräldrar kan sitta ner och skriva papper osvosv. Men hoppas snart snart snart alltså :)

Tisdag morgon

Blev inget fixande med bloggen igår, för Emil kom och sov hos mig. Det var bättre :) Ikväll ska jag iallafall försöka fixa den. Den är så tråkig!!!
Besiktning av Strass idag och börjar bli ett nervrak just nu. Vill och hoppas att hon går igenom. Annars ger jag upp med att leta häst! Så vid 2 idag så kan ju alla vara snälla att hålla en varsin tumme för mig.

Om 20 min ska jag dra mig till skolan, börjar halv 10, bussen går 10 över. Ni anar inte hur jävla sjukt mycket jag längtar tills att jag får dedär jävla körkortet alltså. Mmmh, vill ha det nu för jag vill inte åka buss längre, det är jobbigt. Bussen är jämt sen numer! Usch. Nää, körkort ska det vara och det är lite mindre än en månad kvar tills jag ska göra proven. Egentligen skulle jag ha skrivit upp igår men så blev det massa strul med min uppkörning o allt va de nu var så det blev inget... Men men, jag behöver inte vänta jättelänge även om det känns som att det vore en hel evighet.

Nä, fy vad jag babblar... Ska nu gå och fixa det sista så jag kan ge mig av till skolan som endast består av 2 lektioner idag, hihi!

Puss&Kram


Här har ni Strass

Skolan

Sitter nu i skolan och har ingen lektion längre, men bussen till stallet går inte fören om en halvtimma så det känns lite onödigt att gå ut och ställa sig redan. Idag är det galoppträning för Skutt igen som gäller. Varannan dag ska det vara! Det har gått ganska bra hittils och han har fått en grym hals av det, mer än vad han haft innan. :) Det är kul att man ser att det ger något. Även fast det inte var det vesäntliga med galoppträningen... Hoppas att det ger något för inflamationerna med, som det är meningen att det ska. Återbesök på onsdag nästa vecka.

Imorgon är det besiktning av Strass. Väääääldigt nervös börjar jag bli. Har inte tillåtit mig själv att vara det, tänka på det eller längta för att jag vill inte bli besviken denna gång igen. Har blivit det allför många gånger med alla hästar jag tittat på och velat ha. Men nu kan jag inte låta bli att få lite fjärilar i magen och längta efter att hon ska komma hem till mig. Fatta att om hon går igenom imorgon så kommer hon säkert komma redan i helgen. Det känns helt sjukt overkligt. Inatt drömde jag om henne. Drömde att vi var på tävling, men att hon på framridningen var lite kossig och ville inte gå fram (undra vad jag fått det ifrån :P ) men sen väl inne på banan hoppade hon klockrent. Det var en bra dröm. :) Uppdaterar inmorgon om hon går igenom eller inte . Men håll tummen åt mig, för då skulle jag bli glad! Vääääldigt glad alltså. Grymt häftigt otroligt sinnesjukt glad.

Ikväll ska jag lägga lite tid och energi på att göra om bloggen,  tror jag :) Gjorde det igår men sen blev det bara blaha så jag gav upp, haha!


Nä, nu ska jag kila till busselibussen för att åka till min sötnos häst. :)
Puss&Kram

Fredagen

I fredags var det födelsedags firande för mig med kompisarna. Mycket roligt hade jag o vill gärna göra om det igen :)
VI började förfesta hemma hos mig för att sedan ge oss av mot Hugo. Hade det skitbra verkligen och jag hade inte förväntat mig att det skulle vara SÅ kul att gå ut. Men ja... hade riktigt riktig bra! Så nu blir det inte allt för länge till nästa gång =)


Tack alla som gjorde min kväll så bäst. Speciellt Emil som betalade allt åt mig <3


Här är hela gänget, förutom Sara som tog bilden!
Gson, Maria, Jag, Emil, Karin, Vickan, Malin & Micke


Ointressant

Ett väldigt ointressant inlägg. Är i skolan och har Projekt och Företagande = gör inte så mkt alltså. Just skrivit ut om AB, HB och enskild firma. Mycket simpelt med andra ord, det tog nästan 2 minuter faktiskt...

Ikväll blir det party :D Vi ska fira min 18års dag! Först hemma hos mig, sen ner till Otten o Hugos (tror jag) ! Hoppas att jag kommer in bara då mitt pass är utgånget :o Mycket folk lär det bli dessutom, det är ju löning! Men jag hoppas på en mkt bra kväll! :)

Galoppträningen med Skutt går f.ö bra, han blir nästan inte trött längre, o inte jag heller! Första gångerna hade jag GRYM träningsvärk i vaderna, men inte nu längre. Om två veckor är det återbesök då jag hoppas på att han är bra då. Nästa vecka är det ju dessutom besiktning av Strass. Hoppas nu! För annars ger jag upp på RIKTIGT! 

Nä, göra lite kanske. :)
Ha det bra!
Puss&Kram Bella

Strass

Nästa tisdag besiktigt av Strass för er som vill veta!


Åh!

Det är helt jävla stört sinnesjukt. Jag kan bara inte sluta tänka på konserterna, läsa recentioner, kolla på youtube klipp och bilder.
Ja... det är helt jävla sinnesjukt.
Åååååååååh. London i december? JA TACK!


Coldplay

Okej, nu ska jag försöka sammanfatta det hela, hur nu det ska gå. Först och främst ångrar jag mig så sjukligt jävla mycket att jag inte tog med någon vanlig kamera, jag använde bara mobilen. Några bilder blev ändå hyffsade, men får vara glad för det lilla man får. Leila och Rodan har grymt fina bilder så jag hänvisar till dem :)

Nåväl, två av dem allra bästa dagarna i mitt liv har just passerat, men inte obemärkt. Orden för att beskriva det, finns inte. Tror inte ens att ord som skulle kunna beskriva det är påhittade, utom just ordet obeskrivligt.

STOCKHOLM, Globen 18 september

Pepp som fan, tänk att man längtat i ett halvår om inte mer (3 år kanske?) för att få stå där och så gör man det helt plötsligt. Sjuuuuuuukt. En insident med en liten jävla tjej gjorde att jag var tvungen att lämna mitt älskade crew (iaf halva som stod längst fram) för att ställa mig en läng jävla bit bakom med resten av halvan. Henne skulle någon mörda. Jag orkar inte skriva allt, men åh om jag fick se henne igen. Trots det hamnade jag på 3e raden så jätteilla blev det inte. 
Konserten började och där tar orden slut. Bilder säger med än 1000 ord. Njut bara....(även om dem inte är så bra) 


    
 
   


OSLO, Spektrum 19 September

Kl 6 på morgonen rullade Roddan, Leila, Josefin och jag vidare till Oslo för att se Coldplay igen. Orden här räcker inte heller, men åh så jävla kul jag hade. Vi blev iaktagna av miljarder(okej, men typ 7 sammanlagt) vakter för att vi stod o lyssnade på soundecheckningen och spoinerade lite. Vi såg bandet anlända i sina vans. Grymt! Vi hade planer på att försöka komma lite längre bak idag och slippa trängar för att njuta lite mera. Vi köade alltså inte, men när vi väl hittade kön var där bara 5 personer och då var klockan närmare halv 2. Vid den tiden i Stockholm var det säkert 150 pers i kö. Iallfall, vi köade inte. Trots det fick vi plats framför den "lilla scenen" och såg stora scenen jävligt bra med, dessutom var normännen lite mer civiliserade och ingen tröck på bakifrån, skönt. Jag hade kanske ½ meter bakåt till nästa person. Publiken i Oslo sög i jämförelse med Sveriges. Tackolov blev det lite drag i dem med...tillslut. Som sagt va - orden är överflödiga. En sak som bör nämnas är dock gästartisten Coldplay spelade en låt med i slutet av konserten. Mags ifrån Aha. Chris sjöng och Mange spelade piano - Hunting High and Low.  Se youtube klippet nedanför. Bilder istället för orden får beskriva resten. Lägg märke till det underbara konfetti-fjärilsregnet. Fick ingen bra bild ifrån Globen på det. Fjärilarna släpptes ner under låten Lovers in Japan. Frågan är om inte det var det bästa på hela konseren?




 
     
   









 






bara föra att visa; där spelade dem några låtar och ja... ni ser hur nära det är!!


Coldplay

Jag är bara tom- säger inget fören jag landat på jorden igen. Ni ska veta hur underbart det var...Obeskrivligt.



18/9 - Coldplay, Globen, Stockholm
19/9 - Coldplay, Spektrum, Oslo




Bilder lägger jag upp senare... Just nu är jag bara sååååå trött

18 september

Min födelsedag var bra :) Fick massa fina presenter (bl.a ett objektiv till kameran, KL tröja + handskar, lite kläder, en ring i vitt och rött guld med äkta diamant <3 m.m.) och jättegod mat + tårta. :) dagen var väldigt bra helt enkelt!

Idag, 18 september så är det COLDPLAY! Det känns helt jävla otroligt. Jag ska om 1 timma ca sätta mig på bussen mot Stockholm och Globen. Det är ofattbart. Känns som om det inte alls var längesen vi bokade biljetter, fast att det var ett halvår sedan! Inbatt efter konserten i Globen bär det av med tåg till Oslo för ännu en konsert. Det ska bli så jävla roligt! Jag ska få se Coldplay ännu en gång ,helt sjukt! Lyckan går inte att beskriva.

Nu ska jag packa det sista. Ha det bäst.
Puss& Kram, Bella



18 år

Idag har man då fyllt 18 år. Inget speciellt med det :) Fast på något sätt känner man sig lite friare.
Ikväll blir det mer presenter, tårta och god mat. :) Hihi Mamma kom med frukost på sängen i morse och mina söta kompisar sjöng för mig i skolan, Malin hade bakat muffins som dem hade satt söta tårtljus i, väldigt glad blev jag.

Nog för nu, jag har MUM lektion.

Puss & Kram, Bella.

Måndag

Sitter just nu och har graf... lite små tråkigt då jag blev klar med uppgiften ganska snart. Malin och Sara har (hade) roligt och skrattade hela tiden, haha! :P

I lördags var det brännbolls(båls)fest vilket var jävligt roligt... tyvärr inte lika kul dagen därpå. Jag låg i sängen hela dagen och jag som aldrig blir bakis. Då frågar man sig om det verkligen är värt det. Haha. Skulle gått på bio med Emil kl 18 men fortfarande grymt ont i magen. Tror det varit något mer än drickan, för det var extremt, verkligen!

Idag blir det galopp för lille Skutten, han kommer säkert tycka att det är buskul :) Hoppas på att denna rehab hjälper, är iallafall värt ett försök ju, gör allt för att han ska bli bra!
Nej, nu är det projektarbete.
Hade bra :)
Puss&Kram


vågen

Ställde mig på vågen idag ser att jag tappat två två två kilo. Underbart. Nu är jag på got väg igen. Käns skitbra!

Får inte glömma att tala om att älsklingen ju fyller år idag, 19 närmare bestämt :D Grattis pussar på honom!

Obeskrivlig lycka

Jag är lycklig, utan att egentligen inte kunna sätta fingret på riktigt varför. En lycka som jag inte på länge har känt.
Idag var det roligt att åka till stallet igen, det kändes som om jag hade något att se fram emot. Jag borstade på Skutt i 40 min, kunde bara stå och titta på honom och le med hela ansiktet. Tänk om vi får göra det vi är allra bäst på igen, det som vi tycker är roligast. Lyckan är obeskrivlig.

Det gick bra hos vet igår. Han blev behandlad i båda bak knäna och ena framknäet, med all rätt sa vet. Han är ju inte så ung. Hon sa att det absolut inte var något som helst problem och hoppa med honm igen. Hon blev förvånad när vi sa det. Om tre veckor är det återbesök.

Snälla den som bestämmer här i världen, låt det bli bra med Skutt och gör så vi får hoppa ihop igen <3

Veterinären idag

Kl halv 3 ska vi vara hos veterinären med Skutt.
Hoppas att det går bra. Vill inget hellre än att ha kvar honom ju.

Strass har jag typ bestämt mig för o det ska bli kul :) Endast en bes innan oxå.
Skriver kanske mer ikväll.
PUSS!



Tänk på det

Jag är inte alltid ärlig, jag ljuger ibland. jag gör inte alltid det rätta, jag gör dumma saker också. jag är inte starkast, jag faller också ibland. jag finns inte alltid där, bara dom stunder jag kan. jag har inte alltid hållt mina löften, men jag försöker faktiskt. jag brukar inte snacka bakom folks ryggar, men vissa är svårt att låta bli. jag är ingen ängel, men det är fan inte ni heller. jag förlåter ofta, men jag glömmer ALDRIG. Jag kanske inte har varit den bästa under dom senaste åren, men den dagen jag blir som er, då har jag gjort det största misstaget!

Lista

Lista jag snor av Jessica :D

DIG:

1. Hur lång är du? 163cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? Grafiker eller något liknande..
3. Vad pluggar du? Media.
4. Har du långt hår? Typ lite längre än till axlarna
5. Vilken hårfärg har du? Blond
6. Sminkar du dig? Ja fast inte alls mycket
7. Har du haft sex senaste månaden? Jadå :)
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? All white :p
10. Har du kysst någon idag? Nej, inte ännu.

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Idag.
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? De var längesen, kanske när jag sov hos Maria.
3. Har du kysst nån kompis? Ne
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Nae
5. Vem har du varit kompis med längst? Oj, svår fråga, vet inte riktigt :D
6. Vem känner dig bäst? Emil
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? ½ år typ?
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Nej
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej

KLÄDER:
1. Vad hade du på dig idag? Svarta thights, grå tunika ifrån Gina, vita converse
2. Har du bytt om idag? Nej
3. Favorittröja? Min lila tjocka mysiga med stora svarta knappar :D
4. Sexigaste klädesplagget på killar? ´Vet inte :D
 5. Har du gett bort kläder nån gång? Ja det har jag
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Haha ja, verkligen
7. Har du handlat kläder genom internet? Nej jag är för feg för det
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nej.
9. Fulaste plagget killar kan ha? Jag vet inte, men stil = hiphop. Ew...
10. Vad använder du för skor? Sneakers, ballerina, typ

RELATIONER:
11.Hur långt är ditt längsta förhållande?
2år , 5 månader... pågår än :)
12.Har du pojkvän/flickvän nu? Japp
13.Vilka är det viktigaste delarna på en kille? Hjärtat :D
14.Hur ser din drömprins ut? Som Emil :)
15.Har du varit kär? Ja.
16.Har du blivit sårad? Mm
17.Älskar du någon? Ja, många :)

RSS 2.0