Måndag 24 augusti 2009

Coldplay konserten

Okej, här kommer som utlovat bilder och lite känslor ifrån Coldplay konserten i lördags. Alla bilder kan jag inte ladda upp, då jag tog förfärligt många... men ni får se en hel del.
Det går inte att beskriva det, att jag fått se dem ÄNNU en gång... 4:e gången för mig, och det är fortfarande minst lika underbart, vackert, fantastiskt & bäst. Nehej, jag låter bilderna tala!

  


  



  




Torsdag 20 augusti 2009

Pirr i magen!

Sitter och pepp-lyssnar på lite Coldplay. Det slår aldrig fel... och absolut inte när det är ungefär två dygn kvar tills jag får se dem igen! Det är pirr i magen! Jag längtar helt groteskt. Håller på att packa lite, mycket som man vill ha med men lite plats att ha det på.
I vilket fall som helst kommer det bli grymt, som vanligt.
Can't wait!





BIG LOVE

Torsdag 20 augusti 2009

Lite förändring.

Gjorde mig en liten ny header såhär på morgonkvisten!  Skall bara försöka ordna så att den kommer i mitten, men just nu orkar jag inte.

Ska straxt ta och åka till stallet för att släppa ut hästapollarna, sedan vid halv 10 bär det av till jobbet. Det är skönt att det är torsdag idag, det har varit en ganska jobbig vecka. Kanske inte så mycket att göra egentligen men för det första har jag haft sirap i hjärnan och sen har allt kommit på en gång. Jag hoppas på att nästa vecka blir bättre!

Och hallå! På lördag är det COLDPLAY! Tar bussen mot Stockholm fredag direkt efter jobbet. Det ska bli great. :)


Tror hästarna vill ut nu!
Puss&Kram hela da'n


Tisdag 18 augusti 2009

Ett besök på Hästkliniken.

Skutt är nu frisk & på söndag kommer bästa Skutt tillbaka till Lilla Hageby och ställer vardagen till rätta igen ♥


Söndag 16 augusti 2009

Vad i helvete?

Är aningens förbannad. Det börjar med att jag inte kan komma in på min msn. Lösenordet stämmer inte. Nehe, krångla kan det väl göra ibland tänker jag och byter lösen lite enkelt. Ska gå in på facebook. Lösen fungerar inte där heller! Va fan... Aningarna om att det kanske var någon som bytt mitt lösen på msn stämmer nog, nån har ju för f-n bytt på facebook med. Får byta lösen där med då. Ska tillsist kolla bilddagboken en snabbis och då stämmer inte lösenordet där heller. Va i hela friden? VEM är så dum? Fy fan vad jag är irriterad nu.
Tack o lov hade inte bloggens lösen ändrats, men åh!!! arg,arg,arg!

Söndag 9 augusti 2009

Min underbara fina bästa Strass


Onsdag 5 augusti 2009

Helvete vad världen ska vara grym ibland. Saker som händer får mig att undra på riktigt vad som egentligen pågår i denna värld? Varför blir vi straffade? Vad har vi gjort för fel och vem fan bestämmer här egentligen?
Det är så orättvist, så enormt orättvist att en människa tas ifrån livet i en så tidig ålder som 20. Så orättvist.
Det finns inga ord. Det är bara tomt.

Måndag 3 augusti 2009

Hej & hå!

Vad tiden går fort... Jättelängesen jag skrev men jag har som vanligt tappat motivationen lite grann :) Ska ändå försöka att göra ett mycket intressant (läs meningslöst) inlägg för er.

Det som händer om dagarna nu för tiden är att jag jobbar från 10-17 för att efter det åka till stallet. Det går riktigt bra på jobbet och jag trivs himla bra. Jag har fotat mitt första "riktiga" bröllop vilket gick bra och förhoppningsvis blir det fler sådana med tiden. Det var riktigt roligt. Annars redigerar jag mest bilder dagen lång & tar några ID-foton då och då.
I stallet flyter allting på bra. Strass är igång igen efter sin lilla sommarsemester hon hade när jag var i Falsterbo. Oturligt nog tappade hon en framsko i fredags så helgen har varit lugn för hennes del. Jag hoppas på att hovis hör av sig idag! Vi jobbar på att få bort sommarmagen men så länge hon går kvar på betet så får jag nog leva med den ;) tacksamt nog blir den inte större längre iallafall. Vi satsar på att vara fit till Skogslotten den 5 september, då hoppar vi 90 och 1m om vi följer planen.

Nu ska jag nog gå och lägga mig och slöa litegrann. Har sovit hos Emil och han börjar jobba kl 6 så jag åkte ifrån honom samtidigt med honom i morse. Känns dumt att sitta och glo fram tills halv 9, då jag behöver göra i ordning mig. Men vi får väl se. Kanske tar en liten morgonpromenad iställlet. ;)
Vi får se...
Ha det bra. Vem vet... det kanske dröjer länge tills jag skriver igen.
PUSS!

RSS 2.0