Torsdag 23 juli 2009

Tänkte lite...

Sanningen är att jag tänkt att jag ska uppdatera och i morse tänkte jag igen; ikväll uppdaterar jag. Men nej, jag orkar inte. Ett litet hej, så ni ser att jag lever.

Falsterbo var iallafall sjukt bra och jag gjorde av med massa pengar och längtar till nästa år.

Idag har jag namnsdag.
Puss och Kram

Måndag 13 juli 2009

Då drar vi iväg till Falsterbo i en vecka, mina kära vänner och jag. Det ska bli så jääääävla roligt :)
Vi ses!


Fredag 10 juli 2009

Hallå vänner!

3 dagar kvar till Falsterbo... det vill jag bara upplysa om. Det ska bli så himla kul. Massa hästar, massa shopping och sooool. Jag har gjort en liten inköpslista så jag kommer ihåg allt. Jag har alltså inte skrivit den på papper, utan har den i huvudet. Det ska bli så kul! :)

Nu ska jag åka och jobba.

Puss och Kram

Torsdag 8 juli 2009

Vädret!

Den här veckans otroliga väder har verkligen sabbat för mig. Förra veckan så började jag att gå ut och gå innan frukost, ungefär en halvtimma - 40 min. Väldigt skönt och nyttigt då jag själv tycker att jag lagt på mig lite väl mycket kring magen det senaste. Iallafall så skulle ju vardagen komma igång igen ï måndags efter min lilla "semester" och vad gör det då, om inte spöregnar?! Där går faktiskt gränsen! Jag tänker inte gå ut och gå i regnet. Krasst, men nej tack!. Idag är det torsdag och det regnar fortfarande... Jag blir lite sur. Eller ganska mycket sur. Så sjukt tråkigt. Jag var faktiskt väldigt på över att gå ut och gå på morgonen innan jobb och så blir det såhär. Nästa vecka kommer det inte att bli något heller, då är det ju Falsterbo. Gå gör jag väl mycket då kanske men inte 40 min på morgonen iallafall.
Nåväl, det är väl inte hela världen, värre saker har ju hänt. Men det är iallafall trist.

Puss och Kram hela da'n

Söndag 5 juli 2009

Oj, oj, oj, vad jag är dålig.

Över en vecka sedan jag uppdaterade, förlåt... igen. För om jag inte missminner så skrev jag väl typ samma sak i början av det förra inlägget? Det är dåligt av mig! Helt enkelt.

Är nästan precis hemkommen efter en mini-semester och en bröllopsfotografering i Smögen & Göteborg. Åkte i torsdags mot Smögen för att vid 13.00 fotografera bröllop. Det var ett väldigt väldigt fint bröllop, ute på klipporna i solsken och fiiiint vatten. När jag gifter mig, ska jag gifta mig så. Bilderna blev jag absolut nöjd med, med tanke på att det är mitt första bröllop jag fotograferar. Man måste ju börja någonstans... och mer och mer känner jag att detta nog är det som jag kanske vill jobba med i framtiden? Nog om det.
På fredagen solade och badade Emil och jag på klipporna i stekande sol och fick fin färg :) Åkte senare på em mot Göteborg där resten av veckan skulle spenderas. Har haft en superbra semester. Vi sov på hotell, försås... Gick på bio och självklart en sväng på Liseberg. Jag ville vinna chips men det gjorde jag inte och tur var väl kanske det. Ätit massa god mat, restaurang varje dag. Har man semester så har man ju! Det har iallafall varit toppen! Skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst :)
 
Nu väntar lite bildredigering och jobb imorgon. Jag bjuder på en bild från bröllopet. Och jag lovar att jag ska försöka att uppdatera lite mer, kanske ;)

Puss och Kram


RSS 2.0