GOTT NYTT ÅR

Jag är sjukt dålig på att uppdatera.
Nu sitter jag iaf hos Vickan, snygg i håret och sminkad party! :D
Idag åkte jag av Strass för första gången dessutom. HAHAHA :D

Nämen GOTT NYTT ÅR PÅ ER !
Puss


Juldagen

Idag blir det utgång :)
Innan det förfest hos Vickan för att oxå fira hennes 18 års dag. Tjooho =)
PARTY!!!

Julafton

Då var det ett litet tag sen sist jag skrev i bloggen igen. Sitter nu med två skadade hästar, båda har sår på ett ben så benen är stora som telefonstolpar. Ingen halt iof men rida på det tänker jag då inte göra! Annars är dem så söta som vanligt :) Men lite tråkigt nu när man har jullov o kan rida ordentligt i ljuset. Dessutom har ju vi hämtat Strass nya sadel. Har bara hunnit rida i den en enda gång sen vi hämtade den. Men men ... sånt är livet med hästar.

Idag är det ju julafton. Var i stallet kl 7 i morse, åt gröt o skinkmackor. Himla mysigt. Lite julklappsutdelning och annat prat. Kom precis hem nu, snart in i duschen, sedan kommer brorsan och mammas ena syster och firar lite med mamma, Benka o mig. I eftermiddag åker jag till pappa och byter julklappar där för att sedan runt 6 åka till familjen Mårdh o fira jul med övriga släkten. ( på pappas sida). På kvällen åker jag till Emil =)
Full rulle med andra ord. Julen är mysig, fast utan snön är det inte riktigt jul, enligt mig. Ingen direkt julkänsla över det hela. Men jag antar att det bara är att vänja sig vid det ...

Puss o GOD JUL på er alla!
/Bella, Skutt & Strass


Vi fick biljetter



Yeeees! För vi fick biljetter till Coldplay. Sitter och tittar allmänt på youtube på dem. Oh, är det inte heöt underbart så säg?!
Titta här så små dem är- verkligen små små.





Vi ses den 22 Augusti ...

Coldplay till Sverige... igen.

Trodde aldrig att de skulle komma så snart. Men ååh, jag är så lycklig. Idag släpps biljetterna. Bara hoppas på att man får en oxå. Det lär ju vara jäkligt svårt. Men annars köper jag en på blocket eller tradera vad dem än kostar där... för det är det värt! 1000gånger värt.
Oj vad jag längtar redan nu. Det ska bli sjukt kul att se dem igen. Jag har lixom inte kunnat sluta titta på klippen på Youtube. Och dessutom vet jag att Coldplay inte gör en besviken.
Åh, jag vill ha augusti NU!
<3

Måndag kväll

Idag klarade jag min körkortsteori... så jääääääääävla skönt.
Nu är det bara uppkörningen kvar sen kan jag åka omkring själv i min fula bil, haha!
Det ska bli så sjukt skööööönt.
Fy vad jag är bra! :D


Måndag kväll

Idag klarade jag min körkortsteori... så jääääääääävla skönt.
Nu är det bara uppkörningen kvar sen kan jag åka omkring själv i min fula bil, haha!
Det ska bli så sjukt skööööönt.
Fy vad jag är bra! :D


RSS 2.0