LOVE

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While youre far away dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Every moment spent with you is a moment I treasure

Dont want to close my eyes
I dont want to fall asleep
Cause Id miss you baby
And I dont want to miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
Id still miss you baby
And I dont want to miss a thing

Lying close to you feeling your heart beating
And Im wondering what youre dreaming
Wondering if its me youre seeing
Then I kiss your eyes
And thank God were together
I just want to stay with you in this moment forever
Forever and ever
r??droos




Besvikenhet

Jag verkligen hatar känslan av att vara besviken på någon. Man vet inte vad man ska göra eller ta sig till. Man bara är helt inne i en bubbla och bara kivas. Ingenting tjänar någonting till egentligen, men man är bara beviken.
Det går inte att ändra på det. Man är det tills det att man inte är det längre, och fråga den som vet hur länge man är det. Det finns inget svar. Den besvikna känslan går inte att göra ogjord eftersom att det man är besviken på inte går att göra ogjort. Man kan inte sätta fingret på det man är besviken på, det är bara allt! Allt som har med det att göra. Det går inte att se de positiva sakerna och förlåten man får tar man till sig, men bearbetar dem inte till fullo.
Det leder egentligen inte någonstans. Man kommer ingenstans i tänkandet eller i sin bearbetning, man bara är. Vet inte vad man riktigt ska säga eller tycka o tänka. Ber gärna om att få tänka, men på vad? Ett straff eller ? Besvikenheten är nog så när på ett straff. Men det tjänar ingenting till att straffa heller. Det är inte det man är ute efter. Om man straffar någon, sårar man någon och det är lika jobbigt som att ha gjort någon besviken. Frågan är bara hur man ska komma över besvikenhet. De försvinner efter ett tag, själva humöret. Men det finns ju alltid där ändå, även fast man lagt det bakom sig. Jag vet inte, orkar inte finna svaret på frågan nu. Det kommer väl, tids nog.

RSS 2.0