Lördag 31 oktober 2009

För idag peppar vi som fan för det är utgång och bowling!
Tjing

Torsdag 29 oktober 2009

och förresten... vaniljbullarna jag skulle handla på Södra Hembageriet var slut. Jösses! jag var där kvart över nio. Hur kan något vara slut då?! Iallafall blev det ett par andra bullar. Dem dög, fast jag ville haft vaniljbullar.
godnatt.


Torsdag 29 oktober 2009

Titt så fina!

Har just klickat hem ett par superfina Chanel örhängen. Fortsatte jakten på dem andra jag länge letat efter, men utan framgång även idag... så jag var bara tvungen att trösthandla dessa. Himla söta och strassiga!






Nu tänker jag straxt gå och lägga mig. Imorgon blir det stallet på morgonen igen. Kiropraktor skulle ju komma, men det hade hänt något i Stockholm med något djurskydd vad det nu var... och hon var tvungen att vara på plats för att identifiera hästar eller något sådant, så hon blev tvungen att ställa in. Tråkigt, men det är smällar man får ta. Hon skulle höra av sig om ny tid så snart hon bara kunde. Det är jag tacksam för.
God natt allihopa!
Puss


Torsdag 29 oktober 2009

Redan torsdag.

Kändes lång till torsdag/fredag i måndags när veckan började. Jääääkligt långt faktiskt. Inte nog med att det från och med nu blir mörkt halv fem om dagarna utan det har varit en hel del på jobbet också. Så alltså känns det mycket skönt att det är nerförsbacke och slut på veckan snart. 
På lördag kväll blir det lite bowling på Hugo och på sölndag ska Emil ochj jag åka och hälsa på hans storasyster med familj i deras nya fiiiina hus som precis blivit klart. Utöver detta stallet förstås :) Håller tummarna för att vädret blir lika som det var igår. Idag ser det faktiskt inte alls lovande ut. Vi får se vad dagen hare att erbjuda!

Innan jobbet ska jag åka förbi bageriet och handla vaniljbullar åt hela bunten som vi kan smaska på senare under dagen, mums på det.
Nu har min Volume Master blivit varm så det är väl bäst att sätta igång att göra sig klar för dagen.
Puss&Kram

Onsdag 28 oktober 2009

En dag med sol.


Kanonväder har det varit idag, så himla skönt att slippa dis och regn för ett tag.
Dock kunde jag inte njuta mer av vädret än och titta ut igenom fönstret på jobbet, lite tråkigt. Jag var kvar i stallet så länge jag bara kunde i morse för att njuta lite av det. På min lunch tog jag faktiskt en liten promenad och gick även en kortis på stan. Köpte en ny mascara, för min andra har  tagit slut... den bara klumpar sig numera. Så imorgon är det sanningens ögonblick om den nya jag köpte är bra eller bara duglig :) Jag har nämnligen väldigt svårt för att köpa samma, vill alltid testa nytt - i alla avseenden faktiskt. Försökte leta efter ett par örhängen som jag vill ha oxå. Har letat hur länge som helst men jag hittar inga som duger. Det är tråkigt. Jag får helt enkelt fortsätta och leta.

Efter jobbet åkte jag till stallet, som vanligt. Allt fixat och klart sen morgonvisiten så det var bara ridning kvar, lyx. :) Skutt fick sig ett pass på banan i dressyrsadeln. Det är inte lätt att rida i dressyrsadel när man i hela sitt liv ridit i hoppsadel, ska ni veta! Trots det gick det bra, jag kom åt Skutt ordentligt, vilket han tjurade aningens för, haha. Så söt. Men när han tjurat klar kändes han kanonfin! Det blev mycket samla och öka idag. Han skötte sig fin,fint!

Lilla Strassan fick oxå gå ett tag på banan. Hon har lyckats skda sig på manken så sadel är inte att tänka på på ett par dagar. Igår tömkörde jag lite så idag fick det helt enkelt bli barbacka- bra för magmusklerna! :) Det är fortfarande något  i vä sida som inte vill släppa så tack och lov att ET kommer på fredag och ger oss lite hjälp på traven. Har tyck att Strass inte riktigt varit fit-for-fight sedan sårskadan, men nu känns hon riktigt mjuk och fin igen, sånär som på dedär som sitter fast! Hon tar för sig väl och frambenen hänger med bakbenen igen ;) Min dressyrtränare skrattade åt mig när jag sa så, men hon förstod. Jag försökte bara hitta ett sätt att uttrycka mig på :)

Blev ett riktigt långt inlägg idag kan jag tycka. Bäst att jag vänjer mig för eventuellt ska jag börja blogga för Folkbladet framöver. 
God natt allesammans!
Puss&kram


Söndag 25 oktober 2009

Shopping för hela slanten, hihi.

Ja, ungefär skulle man nog kunna påstå. Lite mer än halva slanten (lönen) iallafall. Det inhandlades stigbyglar, stigläder, sadelgjort och ett schabrak till nya sadeln. Det kändes bra och nu längtar jag tills att jag ska få rida i den! Det blir dock bara en lugn tur i skogen för Skutt idag men vad gör väl det :) Han tävlade dressyr igår och var duktig. Kändes kanonfin på framridningen, super verkligen... men sen när vi väl kom in och det gällde blev han spänd som bara den och jag kunde tyvärr inte påverka honom så mkt jag ville. Fick 57,33%, vilket iallafall räckte till en andra placering. Blev inga bilder, bara en lite halvkass. Filmades gjorde det med, men det vågar jag inte lägga ut! haha.

Nu ska jag åka til lstallet och ta hand om mina små underbara odjur ♥
Puss


Fredag 23 oktober 2009

Ragga folk på stan.

Idag tog jag ledigt ifrån Carlsbecker för att st å på stan och marknadsföra Ungt Folk. Det gick faktiskt riktigt bra, över förväntan! Efter det gick några av oss och åt på Butlers, väldigt gott och trevligt :) Det tåls att göras om. Nu sitter jag i min ensamhet och tittar på Idol (som förövrigt precis tog slut) Lite mer TV sen ska jag ta och sova tror jag. Lång vecka. Imorgon är det dressyrtävling, vi får se hur det går helt enkelt. haha.

På söndag tar jag en tripp till Sharpman ihop med Cissi, vi ska förstöra lite pengar. Jag ska köpa tillbehör till dressyrsadeln förstås. Har inte en aning om vilken längd på sadelgjord o sånt jag ska ha, men tur att dressyr-Cissi är med. Hon får guida mig.

Nu lite tv, sen soova.
PUSS


Onsdag 21 oktober 2009

Massor, massor, massor.

Har så mycket jag vill skriva men så lite tid att göra det på. Ungefär 4 minuter innan jag måste packa mig iväg till jobbet. Aningens seg idag. Gick ändå upp halv sju och åkte till stallet och fixade allt åt mina två barn och släppte ut alla hästarna. Har sen jag kom hem mest segat mig framför datorn, däremellan duschat, ätit frukost, fixat håret och lite makeup. Nu har två minuter gått!
Ägnar dem två sista till att berätta att jag ju köpt en dressyrsadel! Haha. Vi får se hur det går. Än är jag hoppryttare och kommer vara det ett bra tag till, men dressyrträningne blir så mkt bättre med en dressyrsadel! Tackar även bästa Emil som lånade mig hälften av pengarna till den så jag kunde köpa den denna månad. Annars hade det inte gått. Tack ♥

4 min har gått och nu ska jag åka till jobbet. Jag har pannkakor i matlådan idag, det ska bli så gott!
Puss på er


Torsdag 15 oktober 2009

Ettårsjubileum.

Idag har jag haft Strass i ett år. Det firades med hoppträning och en avramling med 10 poäng på snygghetsskalan. Perfekt :)



älskade häst, ge mig 100 år till ♥


Torsdag 15 oktober 2009

Helvetesjävlaförbannade mage.

Nu har jag haft konstant ont i magen sen i måndags och jag börjar tröttna på det. Tvingas sova på sidan som en liten bollför att det inte ska göra ont= jag sover inte speciellt bra. Tog något piller igår som tydligen skulle vara bra, men det hjälpte inte så jag har fortfarande ont i magen. Det är inte illamående ont i magen utan mer magknip, känns som konstant håll. Jävligt roligt tycker jag... Bara att åka till jobbet och se glad ut!

 


Onsdag 14 oktober 2009

Pappas födelsedag :)

Idag fyller bästa pappa år! Så därför får han ett litet inlägg i bloggen.

Grattis bästa bästa pappa


Söndag 10 oktober 2009

Söndagkväll, uppdatering.

Nu var det ett litet tag sedan jag skrev igen. Har varit hos pappa denna vecka och tangentbordet där är så jobbigt så jag orkar inte skriva alls ;) Litet I-landproblem men sånt är fallet. Nu är jag iallafall hos mamsi. Helgen har varit kanon. Emil och jag skulle ha gått på stan en sväng idag men när vi vaknade så var det skönare att ligga kvar i sängen, så det gjorde vi. Det var Bumbibjörnarna så det slötittade jag på. Himla kul ju. Jag hade nästan glömt. När vi väl bestämt oss för att gå upp så åkte jag t ill stallet för att ta hand om mina små söta tottosar. Lika härligt som vanligt. Red ut i det lite mindre härliga vädret. Det var bättre igår. :)

Igår fotade jag även hästarna till klubbrummet. Strass bild blev så hiiiimla fin. Skutts med såklart, men det är något särskillt med Strass. Båda fotona ska bli förstoringar, 50x70 och snart pryda min vägg. Coldplay får maka liiite på sig, faktiskt.
 

Strass
2001
Strauss - Chapman



Paljett
1991
Imperator - Flamingo


I'm happy!


Fredag

Så sjuukt pinsamt, verkligen.
Jag vill dö för hennes skull!


Fredag 2 oktober 2009

Äntligen fredag.

Idag har barnen på skolan mössor på sig och dem som inte har det fryser...stackarna. Riktigt kallt på morgonen idag. -2 är mer än vad jag klarar av när man precis gått ur sängen. Mössa och vantar på, helt enkelt och att skrapa rutorna på bilen gick inget vidare.
Släppte ut alla hästarna vid 08.00 och fixade sedan det mesta åt mina två. Strass är mycket bättre och ville helst av allt galoppera ut till hagen med mig och Skutt hängandes efter. När jag släppte dem sen så körde dem ett litet travrace i hagen så jag antar att hon inte har speciellt ont längre. Svullnaden har gått ner litegrann och såret ser jättefint ut! Kan nog börja skritta henne på söndag. Har gått små korta promisar nu dem senaste dagarna och det har inte varit några problem alls. :)

Idag blir det jobb på Carlsbecker som vanligt... på min lunch ska jag åka och fixa lite grejer till mitt reportage till Folkbladet som ska vara klart på tisdag, publicering på fredag. Jag har börjat och är ganska nöjd hittils. Vi får se hur det blir när jag har allt material och kan skriva ihop det ordentligt! Hoppas på det bästa.

Förresten, i natt drömde jag att jag var gravid och snart skulle föda barn?! Strass vad oxå det. Hon fick ett supersött föl, ett sto. Hoppas att det blir ett sånt sen, hihi. Min födsel vet jag inte var den tog vägen... men det gjorde inget. ;)

Jobb på gång. Ta hand om er.
Puss&Kram

Torsdag 1 Oktober 2009

... och månaden börjar med ösregn.

Varför är man egentligen förvånad, när det nu är oktober och regnet öser ner? Det är som det ska. Pisstråkigt. Jag har varit ute i stallet och haft lite pepp-talk med mina kära hästar och gett Strass sin penicelin. Idag hann jag dessutom mocka och göra all mat, även fast jag inte var där fören 20 min senare än vanligt. Himla skönt.
Torsdag- betyder hoppträning. Ingen träning för mig dock ju så jag får stå på marken och suktas istället. Hoppas bara att regnet upphör.

Välkommen hösten, välkommen!

RSS 2.0