Farfar


Idag har jag varit på farfars begravning, det var jätte jobbigt men jättefint. Alla blommor var super fina och prästen var kortfattad och riktigt bra. Känns skönt att ha fått tagit ett allra sista farväl. Nu återstår det bara att vara stark och hjälpa farmor, hon har det ju värst. Och pappa förstås! Jag ska göra allt vad jag kan för att finnas där för dem!  Farfar kommer alltid finns här, även fast han inte längre lever ibland oss. Vi älskar dig , Farfar. Vila i frid


farfar

Svart/Vit VIMMEL




<3

Ska ta och berätta lite om min underbara pojkvän Emil.
Vi har varit ett par sedan den 17 april 2006 och i lördags var det 10 månader.
Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle finna en sådan fin kille , visste inte ens att de fanns. Jag kommer ihåg första gången vi träffades som om den var igår. Kommer aldrig att glomma den dagen, jag var så glad då. Efter ca 2 veckor så blev han & jag ett VI och då var jag ännu gladare. Visst man kanske inte var varm i kläderna då på samma sätt som man är nu, då var man blyg och tänkte först och handlade sen, men nu behövs inte det. Man accepteras precis som man är ( det gjorde man ju u början med men man var försiktigare då, för att inte bli dissad :p )
Såklart att alla grälar och är osams, även vi, men dem gångerna gör bara att man kommer närmare varandra och man får högre accepteringsnivå. Man måste vara osams ibland med för att rensa lite luft och förhållandena blir bara starkare då.
Under dessa 10 månader har jag så många fina och underbara minnen som jag knappt kan tro är sanna. Jag längtar så mycket till alla planer man har inför sommaren, årsdagen, födelsedagar och framtiden och det sköna är att det känns verkligen som om vi kommer att dela vårat liv tillsammans. Man ska väl vara förberedd på att det värsta kan hända, men har man kommit över 2-3 månaders krisen och 8-9 månaders krisen så kan man verkligen hålla ihop hur länge som helst. Man måste vara stark och tro på att det ska vara så. Ett förhållande kan vara så sårbart och ett litet litet snesteg kan leda till att man går isär, även fast det var jättebra och så för en vecka sedan. Man måste vara medveten om det och uppskatta det man har och inte vara naiv. Jag vet / tror att jag verkligen inte kan få det bättre och jag ska hålla hårt i min käraste. Han är bara min, för all framtid. 
Innan jag mötte denna fina kille så var mitt liv ganska tråkigt, jag gjorde inte mer än att vara i stallet och sitta framför en data, ungefär. Sen kom min drömprins och livet blev bara så himla mycket bättre! Allt blev lättare och jag kände mig hela tiden glad och uppskattad (vilket jag är oxå). Det bästa som finns är att få somna bredvid dem man älskar och nästa morgon vakna bredvid den man älskar eller vakna av en puss på kinden och ett  "Vad söt du är älskling" Det är den bästa starten  på dagen. Varje gång man skiljs åt så blir man lite småledsen men så snart man vet att man ska träffas igen så bara längtar man ihjäl sig nästan.
Jag vet egentligen inte vad jag babblar om, men jag vill att ni ska veta en sak; att
JAG ÄLSKAR MIN EMIL OBESKRIVLIGT MYCKET.
och det kommer jag alltid att göra vad som än händer.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3


<3

Igår var det alla hjärtans dag :) Ska ta och berätta lite om min dag. hjärtan
Jag slutade skolan ungefär 20 över 12. gick så snabbt jag kunde ner till Söder Tull, tog 6 min.. Det brukar ta 14 :P Anledningen till varför jag gick så fort var för att jag skulle honna med 12.31 bussen. Vilket jag som tur var gjorde. Var i stallet ungefär kl 1. Tog in Skutt, borstade o broddade och satte på all utrustning och gav mig iväg ut. Red i ca 45 min, galopperade på fält med massa snö och det gillade Skruttan :) Sen när jag kom tillbaka till stallet var kl ungefär kvart över 2. Jag rycktade Skutt och broddade av och släppte ut honom i hagen igen. Mockade, gjorde mat o hö och smörjde träns + martingal. Gick ut sen och pussade på Bang-Bang i hagen och gav honom lite morötter, tihi. Han är så söt när han tigger :) <3 Står och muppar med sitt lilla huvud och kollar så sött, verkligen hundögon - fast att han är en häst, hihi. SötSkutt. :)

Ca kl 15.15 kom mamma och hämtade mig o då åkte vi till albano för att köpa ros till Emil. Sedan var det snabbt hem, satte på ungen, hoppade in i duschen, hoppade ut igen, skalade potatis, klädde mig, skalade lite till potatis, skar potatis, satte in potatisen i ugnen, tog fram kycklingfileerna, tinade dem, stekte dem, sminkade mig,  tog ut potatisen o hade på margarin, satte in dem igen, stekte lite mer kyckling, gjorde chokladpudding, hällde upp chokladpudding i lite finare skålar, ställde in chokladpudding i kylen,skar grönsaker, stekte kyckling, tog ut potatis, saltade potatis, satte in potatis, dukade, stekte kyckling, lade upp kyckling på tallrikarna, lade upp gurkan o tomaterna på tallrikarna, diskade undan lite, tog ut potatis, hämtade ljus, packade upp rosorna, lade potatis på fat, släckte lyset, öppnade dörren för Emil.... pjuuuh.. Sedan kunde jag andas ut. Allt detta hann jag på en timma! Strongt gjort tycker jag, haha.

Hade iallafall en jättemysig alla hjärtans dag :) Vi tittade på film och ät mat och myste. hihi. Fick en superfin ros av Emil och en söt nallebjörn =) och massa pussar o sånt förstås :D och ja just det ... ska inte glömma hans kärleks PP som han hade gjort, tihi. Sött :)

Nu ska jag kolla lite på TV :)
Ha det jättebra Puss/Bella

Dagens Skribenter

Idag har jag varit i stallet som vanligt, hände väl inget som inte brukar hända. Skutt var jättepigg och bockade ett par gånger, haha! :P Men jag satt kvar som tur är . Har ju bara åkt av en enda gång, och det var inte ens i bock och galopp :D
*
Pappa kom hem nu och började titta på Anja Persson... Hon åkte ur. Jag sa det faktiskt, precis vad jag sa :p Haha, naedå men det var väl tråkigt för henne, men jag är inte speciellt insatt! HEJA SVERIGE ialla sporter. haha. Äh, vi tog ju ett silver nu iallafall =)
*
Har suttit och pluggat på mediaprovet vi har imorgon, det är inte speciellt svårt men så in i helvete tråkigt! Vemfan bryr sig om när dagstidningarna bildades ? Svara på den frågan ni. BLÄÄÄÄÄ! Känns helt totalt onödigt. Men de är väl bara att göra sitt bästa i guess .
*
imorgon är det alla hjärtans dag. ! Har fixat en liten överraskning för Emil, hoppas det blir bra bara o att jag hinner. Måste til stallet först med, Som vanligt. Tihi.
*
Okej, jag vet. Vääääääääääldigt tråkigt inlägg. Sorry.
Hade så bra, pusspuss/ Bella

skutthopp


Vaknat upp ännu en dag, de var ju skönt. Vem vet ? En dag kanske man bara inte vaknar mera.
Var ganska trött faktiskt och låg och drog mig ett litet tag, sen gick jag in i duschen. Även efter duschen la jag mig i 5 min. Trotts detta är jag färdig 20 minuter innan jag ska gå. Så sköööööööönt. Slippa stress och allt va det heter.
Idag är skolan ganska tråkig, bara tråkiga ämnen = mediakunskap, engelska o matte. Att vi dessutom har två MDK är bara jobbigt. BLÄ!! Meeen men ...
När jag skulle fixa mig förut så upptäkte jag att min spray var slut, så idag får man se ut som en blöt katt eller något, haha. Mobbat, ännu ene gång. haha

skutthopp
I EM ska jag till stallet såklart. Har insläppet så jag kan inte rida direkt när jag kommer för då missar jag insläppstidenmed ty p 30 min, så jag får rida i mörkret. Fast de är ju inte så mörkt ändå faktsikt . Imogon ska jag till ridhuset :D Känner att jag verkligen behöver det nu. Skutt är typ ganska så jätte oriden för tillfället. Måste arbete igenom honom aningens. Hihi. Så att hoppträningen inte går piss.




Nee, nu måste jag gå faktistk borsta tänderna.
Take Care / B .


Well , well

Just hemkommen i från stallet. Älsklingen min låg i sängen och sov och var supersöt, hihi :)
Skutt & Jag red ut med Linda & Otto - åselsta rundan och Lindas häst var jätterädd för allt typ och gick på Skruttan hela tiden, haha. Så trögt.
Jag testade de nya skydden idag, bara för att rida in dem lixom. Passade perfekt och var jättefina =P . Nöjd med köpet eftersom att dem var billiga med. Superskön dag att vara i stallet på , soligt och fint.

Nu resten av dagen ska jag bara vara med Emil och mysa lite o så. Han ville gå till ICA och köpa massa onyttiga saker.. fast jag hade ju min onyttiga dag igår, så då går de ju inte. Oj vad syyynd. Men det är ju ingen som har sagt att jag behöver äta bara för att han gör de. Haha, mobbat. Ja, iallafall... ska försöka ladda hem Tjenare Kungen nu om de vill fungera. Igår kollade jag på Sandor Slash Ida o med på köpet råkade jag få Norsk text som inte gick o ta bort, hehe. Lite störande, men de gick ändå. Filmen var väl heelt okej, men boken är mucho bättre. Så det så.

Nehe, nu är det visst mat. Got to gooou ! =)
Hade /Bells

(inga bilder i detta inlägg för de är FELPÅSIDAN)


Thats it!

Ja, nu sitter jag här i min lite sorgliga ensamhet och pysslar med min blogg. De är okej! Har just ätit korv med bröd, eller bröd med korv...Vilket man nu än säger. Heeeeeeelt ointressant faktiskt. Who cares?

Iallafall, idag har vi haft mediaproduktion. Började med nya projektet som vi ska hålla på med i 10 veckor nu. Vi ska göra en produkt och sedan reklam för den. Både som radio-reklam , TV-reklam & grafisk reklam (d.v.s. typ affischreklam för er som inte vet)  Hamnade i en perfekt grupp = alla vi sju tjejer som umgås. Hann idag med att göra ett förslag/idé till varje medium. Sofia & jag har "huvudansvaret" för Rörlig bild (film). Ska faktiskt bli skit roligt, tror att detta kommer bli riktigt bra tillslut  =) , i hope.

Efter skolan åkte jag ofcourse till stallet. Medan jag väntade på att186488-2
 hovslagaren skulle komma så fixade jag allt, mockade,
gjorde kraft och hö! Skutt ( min häst alltså ) hade en tappsko så jag hade itne ridit ordentligt på två dagar så när jag red ut sen var han suuuuuper pigg! Det går så himla bra nu så det är så roligt. Nästa lördag är det hoppträning på furingsta. Dock inte för min ordinarie tränare utan för Helene. Ingrid ( den ordinarie) har inte haft tid att komma dit på ett tag, mycket tävlingar som börjat o sist när de skulle vara träning så blev den inställd, blääää. Så ja.. De kan alltså gå precis hursomhelst  nästa träning.
Igår så köpte jag nya skydd till fjutten med. Ett par bruna Veredus, pro light. Har ju redan ett par Veredus, men det är läder i dem så de får bara användas vid fiiiina tillfällen ;) Muahaha.


Mina smeknamn över Paljett

- Skutt ( standard namn som han heter till vardags)
- Skruttan
- Skrutti Bang-bang
- Fjutt (is/en osv)
- Pluttis
- Purti
- Kurt
- Paljett Waktinger (när han är riktigt olydig)
Ja, haha. De var väl det.


Nu ska jag försöka göra något vettigare i väntan på min pojkvän som kommer kl 1 ungefär :/

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0