Kärlek i högsta grad

image33

What else can I say?

Dagens

Snor av Jessica ;) -

Dagens låt:
Dagens dusch: Ja, i morse med Emil :)
Dagens frisyr: Fult som vanligt, bara utsläppt-
Dagens smink: Mascara o kajal
Dagens klädsel: Tiger Jeans, Svart mönstad v-ringad + svart kofta från Gina
Dagens händelse: Typ verkligen ingen speciell
Dagens planer: Planerna inför imorgon!
Dagens vill ha: Replay jeansen som jag köpte men lämnade tillbaka! :/
Dagens saknad: Asterix...
Dagens drog: Tuggummi
Dagens tråkigaste: Vår upprepning, haha !
Dagens finaste: Emil
Dagens måste: Vattenflaska
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Ingenting alls :D
Dagens mat: Fisk
Dagens sjuka: Hosta
Dagens kärlek: EMIL förstås
Dagens mående: Gut =) !

Iväg snart

Har varit sjuk idag med, och igår.. Inget roligt alls :( Har TRÄNINGSVÄRK i magen för att jag har hostat så in i helvete mycket. :/ Uscha !

Ska iväg snart, på införmationsmöte inför sommarjobbet, hoppas jag inte sitter där och hostar hela tiden, det vore ju grymt pinsamt! Måste ju dock dit för att annars missar jag ju allt :o å det är ju ännu värre än lite host. Ajaa...

Imorgon är det besök på Hästkliniken igen som gäller! Hoppas allt går bra och det är som det ska . Inget roligt annars...Redan missat en inbokad tävling och helst vill jag inte missa flera. Fast de allra viktigaste för mig är ju iof att Skutt mår bra :)

Puss & Kram från lilla sjuka mig :D haha^^

image32

haha, muppigt att jag lägger in denna bild egentligen, jag ser ut som ett missbildat litet jihu! :P

-Sjuk

Har gått o blivit sjuk igen, skit roligt... eller inte. >,< Berättar lite om min helg istället; .

Var med Emil hela helgen. Firade våran ettårsdag som visserligen var i tisdags  , men det passade bättre att fria lite mer på helgen. På tisdagen var vi bara och åt lite gott på La Gondola.
På fredags kvällen åkte jag till Emil. Vi lagade lite mat, kollade på tv, åt godis o myste. När vi hade gått och lagt oss och nästan somnat ringde någon kille till mig som jag inte har en aning om vem det var. Typ någon måste ha gett ut mitt nummer till honom. Det var ju jätteroligt, inte. Men men... tillsist iallafall så somnde vi, och det var ju skönt :p

På lördagsmorgonen så var jag jättetrött. Emil som alltid är så jäkla morgonpigg väkte mig ungefär 20 över 6. Herregud säger jag bara ;) Sen kände jag att knölade sig över mig o gick, fast jag typ sóv då så egentligen märkte jag det inte. Lite senare kom han med frukost på sägen till mig :)<3 Gulligt som bara den. Efter det så kollade vi lite på TV o sen åkte jag ut till stallet.
Hoppade Skutt. Första gången efter vilan så det var absolut inte mkt. Han var jätteduktig! : )på torsdag är det besök på Hästkliniken igen, hoppas allt är som det ska. 
Sen åkte jag hem, duschade och fixade iordning mig för att sen åka ner på stan och möta Emil igen.
Vi gick en sväng, tittade ut en bra bio och sen gick till en restaurang och åt . Suveränt gott säger jag bara :D Planka.. mums! 
Bion vi skulle se började inte fören kl kvarrt över 6 så vi gick en sväng runt hela stan :) Det var skönt.
Sen gick vi tillbaka till filmstaden och köpte biljetter och popcorn(vi åt inte ens upp halva popcorn lådan) . hihi. Vi såg filmen 300. Den var RIKTIGT bra ! :D
När den var slut promenerade vi ner till Max och åt en glass, hihi. Senare kom pappa och hämtade oss där. 
När vi kom hem lånade vi min brors laptop + en film (Gladiator) och kollade på den i mitt rum i sängen. Vi orkade inte kolla så mkt, ungefär bara 50 min. Sen somnade vi =) 
På morgonen så väkte pappsen oss med frukost. Åt den och sen kollade vi klart på filmen, den var med bra. Typ samma grej som 300, fast 300 är fantasy. Blandade ihop dem lite grann så det blev lite krångligt där ett tag:P haha...
Senare spelade vi lite PS3 och sen åkte Emil hem :/ o jag åkte till stallet. 
Red ut på Skutt. var jättepigg, kände att jag knappt orkade något, började ju bli sjuk. Så det fick bara bli en åktur. Inget ordentligt jobbande alltså. Tror nog Skutt uppskattade det oxå, han tycker att det är superskoj att galoppera fort över fält (= o han blir nästan lite sur när han inte får :p hihi. Söt är han min lilla totto! 

På kvällen kollade jag på Världscupfinalen i Las Vegas ( häst.-hoppning;) ) Det var inte slut fören 12, men väl då så somnade jag som en stock. Mådde inte skit bra så jag borde nog sovit tidigare men jag ville så gärna se det...  När jag vaknade imorse kändes det värre så mamma sa att hon tyckte att jag skulle vara hemme och ta det lugnt. Så det var / är jag! Har tråkigt. 

Nu orkar jag inte skriva mera, muahaha =) 
Puss & Kram 
Älskar Emil massa

image30
-Här har vi båda mina älsklingar :) Bilden är tagen i Oktober eller något så den är ganska gamal
 

Ett år

Jag älskar dig

IDAG
ÄR
DET
ETT
ÅR
MED
MIN
ÄLSKLING
<3


Emil <3


Jag  älskar  dig


Haaiiiir Care

Oh yeah... Sitter nu och har data kunskap. Inget vidare att skriva om, men jag skriver ändå.. fast inte om det.

Tittade på bilder igår från när jag hade långt hår, längre hår, mitt riktiga hår.. åh gosh vad jag saknar det. Vill ha mitt långa hår tillbaka, nu. Hoppas det växer ut snabbt.
Beställde clips till min extension igår, hoppas att de kommer snart så jag slipper detta jävla korta fula hår!! Hehe...  Satt och borstade igenom det igår med och kammade fint o plattade det. Haha, måste försöka färga det lite med.. annars blir det inte så bra xD Eller jag vet inte riktigt. haha,  Jag hoppas att de fungerar bra o så iallafall :)

Nu i EM ska jag åka till Skutt så klart. Han är i stort sett helt igång igen efter sin lilla ofråsch het :p Jätteskönt! men han är riktigt jävligt pigg nu och jag har varit nära åp att åka av två gånger på en ridtur häromdagen. Har ju bara åkt av en gång, och den kan man knappt räkna, hahah! Ska på återbesök den 26:e för att kolla om allt är okej och att det inte var någonting allvarligt så. Men tyvärr så hinner jag nog inte bli fit-for-fight tills tävlingen jag planerade in den 21:e april då.. lite tråkigt... men det kommer ju massa flera tävlingar. Vi måste träna lite mer bara, lite grann som inte riktigt är 100.
Söt är han iallafall min lilla sötplutt Skutt :)

image29



Varit  med  min  Älskling  hela  helgen,  jättemysigt!  Ätit  massa  godis  och  annat  gott,  hihi.  Snart  ett  år  babe. Älskar  dig  obeskrivligt  mycket  <3

klicka för SVERIGE

Japp, kom igen nu folks... Klicka för Sverige =)

http://www.clickclickclick.com/

image28

Det är kärlek

image26image27image25

Här kommer facit

Haha, facit till de jag postade igår eller förgår eller när det nu var :P och en länk till artikeln som skrevs i aftonbledet :D

http://ungtval.lunarstorm.se/main.aspx?article=1022242

Okänd: Tja!!!! Tycker du det? Ska vi ses ansikte mot ansikte eller?
Dottern: No Way! Skojade bara. Ha,ha... Med andra ord, så snart som möjligt. Vad tycker du?
Okänd: Okej helst före 5... Är du redo för lite kul? 
Dottern: Ja. rullar på golvet och skrattar. Är du tjej eller kille? 
Okänd: Det får du se... men för din vetenskap är jag gift med barn.


Uuuuuuuuuuh.... ;)

Täääääänk nu...

Okänd: Sha!!!! Tkr u dt? Ska vi cs F2F lr?
Dottern: NW! J/K LOL... IOW ASAP. Va tkr u?
Okänd: K helst B4 5... e U Rdy för lite Ql?
Dottern: A ROFL r U f/m?
Okänd: de 4 u c... men FYI e ja MWC.

Förstår ni detta :D ?

image24

RSS 2.0