Måndag 28 juni 2010


Söndag 27 juni 2010

Somliga ljus brinner aldrig ut...

Onsdag 23 juni 2010


Söndag 20 juni 2010

Allt är bra här! Imorgon åker vi till Lotta Björe med 5 hästar för att träna på Jump Clubs nya fina gräsbana som dem har där. Men jag tar med mig datorn :)
.
Mycket dålig på uppdatering men sånt är livet :) Jag är ju inte ensam längre så då sitter man lite mindre vid datorn, liiiite.
Puss&Kram

Tisdag 15 juni 2010

Tänker göra ett alldeles eget litet inlägg tillägnat Linda & Steffe som igår fick en liten flicka som ska heta Felicia!
Stort Stort grattis :)

Lördag 12 juni 2010

Ändrade planer.

Nej, det blev ingen utgång idag. Vi börjar tagga redan nu för att istället gå ut på lördag nästa helg! Idag gör vi istället så att vi svullar järnet med chips och dip hemma hos Sofie och snackar skit och tittar på en film. Inte helt fel det heller må jag säga. Jag väntar på att hon ska komma och hämta mig här. Sitter bland mina flyttkartonger som jag inte orkat packa upp än (sen jag bytte rum och hus i torsdags) Det ska jag ta tag i på min lediga dag när den nu kommer.
.
Nu kom hon! Puss & Kram

Fredag 11 juni 2010

Och så var det fredag igen...



.
Ett litet inlägg för att visa att jag lever! Allting rullar på bra här i sin vanliga takt. Idag har det kommit en ny tjej som ska börja jobba här så äntligen får jag lite avlastning. Har varit så himla mycket denna första tiden.
.
Imorgon ska vi ut, Sofie, Ida och jag! Hur kul som helst att göra någonting utanför gården. Vet ännu inte om jag är ledig på söndag, sånt som märks. Men ännu har jag inte varit ledig denna vecka så man kan ju hoppas! Annars blir det jag som kör i morgon!
.
Puss&Kram

Måndag 7 juni 2010

Oj vad tiden går!

Har varit lite halvkass på uppdatering nu... beror på att jag haft massa sällskap hela helgen :)
.
Annars rullar allting på bra här. Har ju varit toppenväder så det har varit jätteskönt. Idag dock regn hela dagen.
I helgen var Ida & jag på Allum och shoppade lite. Vi bestämde oss en gång för alla att bli av med fula bonnbrännor, så vi köpte en hel bunt tub-toppar var! Så nu finns inga bleka linjer efter linnen och tröjor. Hur bra som helst! Jag köpte även ett par skor och en väska. :) Så shoppingbegäret är stillat för ett litet tag!
.
Strass tappade en sko i lördags så hon stod både lör och sön. Idag fick vi den påslagen igen. Det blev longering i pessoan över bommar som motion vilket hon gjorde väl. Hon blir smalare för varje dag nu, det är ju skönt. Måste bli av med dendär stora på mitten ;)
.
Nu blir det lite slösurfande ihop med slötvtitttande. Ta nu hand om er, puss&kram

Fredag 4 juni 2010

En liten kortis.



Det får bli så. Jag är trött nu och ska ta en dusch innan jag går och lägger mig. Jag har fått massa färg och idag har jag haft tubtopp på mig hela dagen så nu är de fula linjerna borta oxå! :)
Annars är det väldigt lugnt och skönt här. Ida och jag har grillat nu ikväll och nu glor vi lite på TV.
Trimmade Strass på banan idag och hon kändes fin! Lite trött för igår var vi ute och galopperade på rakbanan 3 gånger, men annars bra! Hon blir lite lång och älg-ig ibland, både ork hos mig och henne som tryter, men helt klart bättre.
Nu ska jag duscha och sova,
Puss & kram

Onsdag 2 juni 2010

Lååååång dag.



Har varit vaken sen kl 06 idag, ut i stallet kl 07 och sen dess har det gått i ett. En kvarts frukostrast vid halv tio och en kvart lunchrast vid halv ett.  Emma åkte idag med 6 hästar till Strömsholm, kommer inte ihåg om jag nämnde det?! Ensam kvar i stallet nu till på söndag, det är 6 hästar kvar att ta hand om, så det blir rätt lugnt med andra ord :)
.
Idag har jag ridit ut tre hästar i skogen. Promenad för dem så bara luff med andra ord. Några trimmades på banan, men det skötte Emma om idag! Det blev till att lägga på ett kol hela dagen för att hinna få allt klart tills halv 3 då dem åkte. Även jag åkte iväg med en av våra 5-åringar på tävling nånstans i tjotaheiti! Låångt ut på vichan. Han var iallafall kanonfin och satte sin tredje och sista nolla i 120 - så nu är han oxå klar för Falsterbo. Vi var hemma vid halv 9 och då var hästarna mycket hungriga... och jag med! Strassan har gått i hagen hela dagen och loppat sig. Varken hann eller orkade med nån ridning idag. Imorn är det trim på schemat för henne och på fredag eller lördag tänkte jag hoppa lite småhinder bara. :)
<br>

Annars flyter allting på bra.
Jag ska nog ta och sova nu, är trött!
Puss & kram

Tisdag 1 juni 2010

Sommar på riktigt...


... hur skönt är inte det? Närmre 25 grader här och lysande sol hela dagen. Det kan man knappast klaga på! Snygg bränna får man med. Dock har jag hållit mig ifrån T.shirt och kör med linne, men linjer får man ju ändå.
Har varit en lång dag idag. Men har haft sällskap hela dagen av praktikant och Ida (Emmas systers hästskötare). Det hat gått bra även fast det var jobb från 7-19 idag! Det blir lixom lite lättare då. Längesen jag skrattade så mycket :)
Jag har bl.a. jagat får. En historia för sig men ändå så kul. Nu på kvällen har vi varit och ätit MC Donalds och sen handlat lite.
I morgon åker Emma med 6 hästar till Strömsholm. Jag blir kvar hemma med endast 6 hästar kvar, inkl. Strass så det blir lite av semester :)  Anledningen till att jag blir kvar hemma är p.g.a. att tjejen som skulle varit här har fått förhinder och Emma kunde ju inte gärna lämna praktikanten kvar hemma. :) Men det blir skönt.
Puss & Kram

RSS 2.0